<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:07 AM:
* O9 r  r6 [: n: l& S2 R3 v5 T
/ d* k8 d# ?" i* m+ n佢嘅龍象般若功第十三重(?)真係無敵,/ z3 h1 i: b' e: J/ G6 j) F* j
絕情谷果次真係冇人夠佢抽,
- j& g; `4 Q8 Q+ T  F+ p+ \最後天下最強兩根手指都只制住佢一陣.
8 g5 F9 ^# [- a& q8 K/ ?* D
) _) K9 I3 ~$ C& \, L! P' r唔係因要殺郭襄而內疚,未必輸俾楊過.
( p8 Q. |$ G' F6 _/ x" a' V. @
天下最強兩根手指 ... 又咩
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:11 AM:) h# _- l7 ~/ ]1 @) c
0 l; j( [' A. m3 l1 g; E
唔明咁不堪嘅兩夫婦點解有個咁嘅女
8 s, T/ ?+ I1 L: C+ O因為有個勁舅父 ...
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:07 AM:0 A$ J$ I+ a/ M2 q
' n+ I- X/ u) m8 |8 G, k
佢嘅龍象般若功第十三重(?)真係無敵,% L+ k5 l- v" h& f; b0 e5 i
絕情谷果次真係冇人夠佢抽,( b/ i! h" @. }6 O" _+ D
最後天下最強兩根手指都只制住佢一陣.7 ^+ v! A& b1 k" o& V4 k

0 p- s4 E8 ?* N5 h2 N4 S唔係因要殺郭襄而內疚,未必輸俾楊過.
8 Y$ K$ A  B" h+ Y# \" x  w
黯然銷魂掌時靈時唔靈(一唔黯然無威力),法王輸係輸運
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:13 AM:- g% M/ N( B" Z+ D

+ t4 v: e: X5 [/ Z( H1 A4 X1 m黯然銷魂掌時靈時唔靈(一唔黯然無威力),法王輸係輸運
) z4 Z, o+ N* K( }9 ?同 良牙 果招一樣
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:15 AM:
: u4 ?0 q* D" f3 ^. }- V
1 [- o! ?7 c6 [& |同 良牙 果招一樣
  ]0 n3 \; d" l7 Q- e& m8 f  _
哈哈,係呀
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:12:
0 o  h6 \1 a4 X+ n) Q6 V& T/ j0 L0 J2 ?, y9 a, G  q
天下最強兩根手指 ... 又咩
! a0 F- [4 y  V/ g- g6 C當時一燈,島主,同周伯(唔記得)三抽一,
) a1 M5 R, _  D+ X/ |2 R, B8 x$ g最後一陽指同島主同時點上法王穴道.
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:11:
$ I& t3 A& Z& c: I  T" k. r# e. y! B# s0 |- o$ N: t$ w/ p0 Z
唔明咁不堪嘅兩夫婦點解有個咁嘅女
5 x  f0 [9 N9 o$ J( b對愛情最偉大人物除綠萼外,邊個及得上,
- N0 E% @. v1 E) p/ Y! ]  c- \1 H* Z: O% t* B9 @% a
我指偉大
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:18 AM:0 k! b. F" L& v. X. w" _( n5 J

7 h+ t9 I- V( q& @3 f5 D當時一燈,島主,同周伯(唔記得)三抽一,# P7 T: w* m9 m
最後一陽指同島主同時點上法王穴道.
7 ]* N) C, F, o) d0 F- ?' w瑛姑都好似在場?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:18 AM:
) @+ U/ S8 \& w# r: k( j
5 y( N4 V& V/ R6 I5 n& C; M1 c當時一燈,島主,同周伯(唔記得)三抽一,1 `2 @! Y" g& r, Z/ X
最後一陽指同島主同時點上法王穴道.
* f8 \1 a  k0 e0 `左冷蟬 我都 like架 , 做人有理想 , 明刀明槍
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:21 AM:; D1 O2 K3 @1 y2 o. D) X
& b# q; L  v, W4 h$ S
對愛情最偉大人物除綠萼外,邊個及得上,4 ~7 o/ K" ^6 z, w

/ k- U  p$ @3 `我指偉大
% M, H' l. A# D  e佢點偉大???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。