<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
部機中毒2 f3 x$ w% y8 F- L! y% ^
off咗先~
( M# ^0 ~8 ~; @- m9 m88
【icon小偷™】
will 平時有冇帶團出外?
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-6-24 03:51 PM:
8 R* h; e$ l- I. T; Y# q0 a3 c: B4 w9 ?8 [; k, K
灣仔呀!
& M/ M6 q3 o5 e; Q
係囉!唔知佢係唔係問我公司係邊呢!
昨天返晚更,now好''支力'' 88
Originally posted by twh1110 at 2005-6-24 03:51 PM:
9 M  m5 l( k" M$ X0 P: {) l' n部機中毒
* E  l- Y2 }6 f2 _* {; Koff咗先~7 B* n% s' R8 s, I
: s8 V. }' E; z( q1 v禁丈鑊?  88~
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by william303 at 2005-6-24 15:53:9 E! v7 v) P* _+ u
* e" s3 ~; W( \; p# L
1 ~* n( w( }8 s6 S- T
# ~* E! D: o* W- jwhich company!~!~
Originally posted by twh1110 at 2005-6-24 15:51:
8 t, P; |: k! \0 \9 X部機中毒
) H: o+ `, C( R$ _0 U# J( Soff咗先~
6 P- F3 i* `4 A) X8 d4 v88
+ y( [: F: _  Twah~88
Originally posted by johnwu at 2005-6-24 03:52 PM:
4 y! f; s2 |: H. u& T6 Zwill 平時有冇帶團出外?
: ], I) _* t9 d0 Y9 v
依家冇啦,依家齋坐寫字樓!
Originally posted by twh1110 at 2005-6-24 03:51 PM:
% b  G$ P) k) U9 l部機中毒
/ ]1 ^- ~* }0 d  f7 u5 hoff咗先~: Q2 }" y" H3 c( h
6 ], B+ K! c/ D$ s2 N' P; S
Originally posted by william303 at 2005-6-24 03:53 PM:
7 v0 t% C# @; j8 f$ z0 W( M6 w7 q2 V2 v9 y/ w4 j$ H  B4 K2 g
; \( a3 y( R/ K3 p5 b( K& L& l  z/ L. N  Y- G
我以為係..
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。