<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 06:49 PM:( w: d  Z& A0 \, Q; R$ H1 w

0 ~; ^" y  P: l7 H係呀,得閒換下形象嘛
" _' V& w, S0 M9 A2 U
  g9 E, E- [7 A" h; I
我又換
Originally posted by william303 at 2005-6-24 16:47:5 T/ `5 T% w  b8 O/ M; |

$ z6 E3 y( P' q% K我就唔鍾意飲
/ d2 p( D. Z' R& s7 y
y呀?唔夠味??
Originally posted by crap at 2005-6-24 04:49 PM:9 b, I0 }2 v0 e5 }* l! U
, w. q7 m# Q/ y0 r
% ?( s1 M! Z8 @3 i, r) r7 O+ u
無力追~.~
# E' z- k+ t; i; z* e* w8 t# M6 L; T( D, t8 w
通左頂 + 考左試 + 打左好耐牌 =.="
) J! V* j0 w7 ^
辛苦哂喎!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 16:49:
+ K* t2 I. P7 P8 q2 M9 Y6 D; Y2 f3 g
大大話話做左十年酒吧佬啦!
+ N, z; S4 m) R  ]
可以教我調酒嘛??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 04:50 PM:6 L4 r, }; G$ l1 `8 c

" c0 v( g; ^* ^% Wy呀?唔夠味??
- W9 _. m$ _9 c
唔知!唔係我既口味!
Originally posted by crap at 2005-6-24 16:49:
: h1 b8 _* ]; A- O8 t* [* p) ^8 W. \: P4 J3 j
) m2 }0 {0 Q4 L; r8 k- u
無力追~.~
: I& @3 K: @  B1 _! J/ ]' z& }; ]# m4 l
通左頂 + 考左試 + 打左好耐牌 =.="
. `" a% W/ S3 G4 [  m1 i: R! ~8 T你識打嫁咩??
Originally posted by william303 at 2005-6-24 04:49 PM:
5 l( ~: g8 t  \2 j) N; n
. N& ?2 c" b( t' }  p大大話話做左十年酒吧佬啦!
% v: E% m* s& Q6 i! {8 O2 t& @7 n$ X$ ^movie 中多數bar佬都 好形
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 04:50 PM:
# J+ M& i* I% G1 i2 ]
8 F" t# B+ Z- q( u) ^. _* I8 m, T4 B& I可以教我調酒嘛??
! A, O; S  C6 \" T$ v# N6 p: o
當然冇問題啦!不過D酒名全部唔記得點串!
crap 少考完??
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-6-24 04:51 PM:  L2 d8 m, ?/ }% J$ C
) h4 D3 F- G' D* i6 Y5 ^
movie 中多數bar佬都 好形
" @% X) b7 q( n/ ?1 H: ^& Ysorry!我一D唔型,依家重好肥
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。