<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-24 16:52:
$ ^0 U2 i) o5 O/ r/ d& [' j1 h+ a" d+ S6 n
當然冇問題啦!不過D酒名全部唔記得點串!
6 E4 b8 }) l/ ]不是嘛=.="
Originally posted by william303 at 2005-6-24 04:53 PM:7 m: Y5 ~1 u. A2 y6 `! t" @

: n1 m  @2 b6 D  N1 {* Gsorry!我一D唔型,依家重好肥
- |, V& ^: l. A) g
肥 no problem. 林雪有時都好形
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by william303 at 2005-6-24 16:53:  I! B: K+ s, s; O8 E

Z2 W$ v) i3 ~+ W2 ^! ysorry!我一D唔型,依家重好肥
- Q3 C; E6 ^' n( y, R& J
拋樽你識唔識呀??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 04:53 PM:
  v, h; j) @. {' e5 g: s* N5 P2 P# {% k, J( r
不是嘛=.="
. I+ v+ S/ }  `2 k
幾年冇點過啦,中文得唔得丫!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 04:54 PM:
$ a4 ?( @; ?6 ?: A6 }6 C2 M- t" O2 g+ G+ |
拋樽你識唔識呀??
# J! z/ q8 G& ]
咁簡單?
Originally posted by johnwu at 2005-6-24 04:53 PM:- F2 T4 H* q* L1 ]

+ L9 i9 L; O& {肥 no problem. 林雪有時都好形
8 ~- F+ O. R4 L' Q1 k( L2 G
邊個黎架?
Originally posted by william303 at 2005-6-24 04:55 PM:) ]! H. {/ e$ K; V1 g
1 J% X! A, a8 ^: b
邊個黎架?
9 x" f2 M, y0 T$ `
有冇睇"PTO"?
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 04:54 PM:7 c6 a) D4 m: ^- B, b& j
  x' }; W+ j* P2 E2 }. w: K; i
拋樽你識唔識呀??
; x# H- c7 ~% H$ E7 M# @$ q不如咁啦,我返屋企搵下,睇下本天書重係唔係度,我post上黎啦!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 16:54:. h& g6 W% c( U5 B5 ]# S" P

$ b7 j& p9 m( C0 q7 R幾年冇點過啦,中文得唔得丫!
0 o4 ]. r8 ]* g0 y6 e% J3 b& N# |! P
都得既,我之前都有買d書睇下,我幫你譯囉....
; z7 D, Y. c. l4 [落吧又問過下d酒保...但都係覺得自己好屎
Originally posted by johnwu at 2005-6-24 04:57 PM:. ^3 W8 P2 i1 p# |
. \8 x, n  K# a
有冇睇"PTO"?
' O: g4 G- n6 ]- W, xsorry!冇睇開喎!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。