<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:38:
" \" d4 I1 d. a6 R- H. }0 f1 a
1 d2 p0 `5 s+ g楊過一路好似唔太知佢中意自己
6 D" P; Y' p( {! x* s
佢係唔知自己放電果種,) s* m" R- \" b, u. ?/ M% N
自己缺乏愛,不經意要撩人,! T' h5 j. C7 p6 B# S2 m! M
程瑛同無雙就咁變咗老姑婆,
6 y3 X/ @, f! _" u/ }' V, L9 u綠萼仲釘埋佢先知自己衰,' |! n. K! N8 y% X* N% i0 |; K

# Z& q  \5 z+ n& M- d$ X6 q後尾學我戴面具.
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:43 AM:
; ^- G6 Y- p6 t% W- Y: O" E
7 k( e! O1 |- e6 @) ?  H佢係唔知自己放電果種,
8 `2 P& e6 @7 o/ ~( M自己缺乏愛,不經意要撩人,7 W6 Y6 F7 Q2 {- |! h* m: }
程瑛同無雙就咁變咗老姑婆,! |% u- c! x, V7 ]
綠萼仲釘埋佢先知自己衰,6 k3 A) H  }/ M/ A5 j. R; p

2 `6 z8 b6 W2 f2 I- z後尾學我戴面具.
5 _% B3 Z/ o% `5 s7 L& g
太靚仔,無計(唔索性毀容呢呵?)
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:41 AM:
3 C& Z' o! Z* p/ @# ^; `' c
# b/ s# p7 f% o- m1 h" N$ Z溝女王一句「我為你手指痛」就得到少女心,靚仔真係無得講
& e0 X3 [  C6 Y; a+ i
我e+有d想自殺
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:46:$ s: P! H& Q+ g5 j8 w  W% n

. A" z  ^4 E1 s# F& y3 ~1 {太靚仔,無計(唔索性毀容呢呵?)
0 ^; t$ d! V1 y! Q9 q7 a9 M. k1 V
驚十六年之約姑姑唔認得.
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:46:1 i# U9 h9 T+ d, O) c4 s

7 M  p+ M* F$ H3 n我e+有d想自殺
- j, p; C9 x  w
去死啦
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:46 AM:' q, ?8 N# J  Q& d4 Z1 D6 E
6 n* `3 j+ l" s
我e+有d想自殺
( h8 w: M' E, w唔靚仔都有出路嘅…郭靖都唔靚ga,所以張智霖做郭靖真係啤一聲
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:48 AM:
  a) W  ~  J8 c1 i% W
6 e3 w, _$ P* e十六年之約姑姑唔認得.
! t0 T: A0 Y5 K# Q1 a8 b黃蓉點得佢透
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:49 AM:3 Y, N( Z5 V( n

0 O" {& e* r& W- ]唔靚仔都有出路嘅…郭靖都唔靚ga,所以張智霖做郭靖真係啤一聲
& @; ^5 z4 s& G( {9 c1 B可能係蒙古咁先叫靚仔呢
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:49:
4 {8 ~: S0 z# j, U4 v7 ?+ _. Z8 {/ @7 X
唔靚仔都有出路嘅…郭靖都唔靚ga,所以張智霖做郭靖真係啤一聲
' q  c, R3 ?  R2 {3 e2 O
睇電視班人要睇靚麻.
* }3 Z; b$ b/ N/ p* s6 l8 n) [. J1 o7 H2 S# z# H6 P& k3 b$ R
其實郭靖唔叫醜,方面大耳,普普通通
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:50 AM:
" k( X$ Q; H0 @. U( x# ~' e: K/ Q: Y. b+ q4 H
可能係蒙古咁先叫靚仔呢
' X0 i! A8 X- W: R) z) E
所以華箏咁冧?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。