<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
插唔到咀
【icon小偷™】
Originally posted by singgeihot at 2005-6-24 06:19 PM:2 Y  w" o. R3 y9 J

/ ~) ?  C- x2 C! Q0 _, }4 A% Y
# ]: n/ d5 }4 M. P同威哥無緣??
/ R+ d5 _# T+ t8 E# J! PJohn Sir 同我都係手板人, 打英文無咁辛苦
, c) k+ X1 j2 N: m( T$ Q  \
點會無緣呢!全世界幾十憶人口大家都係度認識到,已經係一個緣份啦!對不對(國語)
Originally posted by twh1110 at 2005-6-24 06:21 PM:
' \8 l) ~/ {$ L+ A# }1 {9 @2 q/ K插唔到咀
5 z% Z' Q6 v) @0 |$ U
傻啦!又點會呢!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 06:17 PM:
' K5 `% z' w- X" {7 D' v- v3 U
8 Y: d8 n6 }9 k! _2 z同意
1 k! G5 ]# Y3 d) [
4 R5 L) x8 Y3 M2 ?$ o樹兄 d GIF 好搶眼喎 " |0 [: ^& Y3 v3 k! z7 M

: L  `0 ^0 I+ y$ i威哥做版主快樂嗎? 版務煩重嗎? 早排你話有時搞活動有 d 冇癮, 希望情況好咗啦
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by twh1110 at 2005-6-24 06:21 PM:
! o! U; _6 F; x6 F/ G! c插唔到咀
; b* X" P* x) P% [) p  _8 p
8 i4 G" q  X* U+ }! z5 x0 G嚟, 姐姐陪你傾
8 r' L0 F9 _. G5 R( r! t
3 Y6 I* J$ h4 wJohn Sir 呢?
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-24 06:23 PM:
9 E& s, ]# F; l& j) A' t" p( _/ s/ k* a( w# ?- g# w! C

" B% Q" R0 p, J樹兄 d GIF 好搶眼喎 . ^/ H& x0 d1 K
  E7 J' P$ r6 i. x
威哥做版主快樂嗎? 版務煩重嗎? 早排你話有時搞活動有 d 冇癮, 希望情況好咗啦
4 v) _4 s; R% m; H. c咪又係會員仔一個,得閒到不得了,不過依家有幾個兄弟好有料,D post正到不得了!
Originally posted by singgeihot at 2005-6-24 06:24 PM:
3 M1 d% y" K/ G" b/ u& J; T& f
, I0 X9 [. k$ `2 M) }5 m. m9 D% |2 d( G4 i2 B7 A: _: Q; R5 j
嚟, 姐姐陪你傾
: W4 {/ `6 g6 [8 ^/ q$ L
9 Z6 t+ Q7 B4 t7 FJohn Sir 呢?
# Q+ b/ c% @! p- b9 j好啊,姐姐
! u; d  o+ a& V4 Q: R5 T/ z
/ f& H. [- L0 I' q* m, Tjohn sir眼訓. 閃了
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-6-24 06:21 PM:& K* H% ?7 D" Z: X$ x
. v* W" }$ w* e' z" i
點會無緣呢!全世界幾十憶人口大家都係度認識到,已經係一個緣份啦!對不對(國語)
: I  ~6 x2 }, x8 D- Q5 k: K2 D
. Y6 Q6 D! ?; \6 k$ b梗係對啦, 我哋咁啱撞唔着啫
Originally posted by singgeihot at 2005-6-24 06:24 PM:
2 l6 z  J8 P! ]" N/ j# j2 G% Z0 B1 `

; D7 p; g# t# ?; B  t, y4 m嚟, 姐姐陪你傾 ! Z" P/ O' W( @& U! p! {+ h# h2 T

7 Y' N0 S8 ?( J9 Y  UJohn Sir 呢?
' s) Y4 D' ~5 i" H) Z9 y- w  X2 ojohn大導演走左lu
Originally posted by william303 at 2005-6-24 06:25 PM:
4 o* d8 E) A8 B/ d- b5 E, E( X
3 r. ^7 c7 ]/ F, G$ n/ G4 \* `咪又係會員仔一個,得閒到不得了,不過依家有幾個兄弟好有料,D post正到不得了!
6 z* J$ D' e+ Pgary?
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。