<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-6-24 08:26 PM:
" J2 {5 Q0 r4 ?8 x  _/ }% ?2 j. }: o9 \7 c2 l, d( h- t
2 _6 [9 P6 n- G% o. d
梗係對啦, 我哋咁啱撞唔着啫
/ B) @# h0 S) i
0 c0 r7 L, g5 D; J0 m; m2 a/ h2 N
singsing~2 ]0 x: o) Z" B) E+ h+ V

' C; N4 k0 d( k. A3 f) i想問下呢個post點解?
play cs
Originally posted by twh1110 at 2005-6-24 06:25 PM:. u; M" u1 x/ h- {' w0 i0 m) q& B

9 N% Q: j- y' F: ^$ ^1 J5 a好啊,姐姐1 V, b( q& J9 S1 C# B. E) K9 ^) @6 `

|7 R  h5 [4 pjohn sir眼訓. 閃了
1 G/ A; c: l1 [
' F0 J7 P; R: _& d3 }4 P: _
咁快 d 插咀啦, 我傾多十分鍾都要開工喇 [或者会蛇番嚟 ]
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by twh1110 at 2005-6-24 06:26 PM:0 w7 \  e8 d& G- _" k! u& o, i

5 [- F' B. [6 J4 Ugary?
3 m" \- p, E9 t2 x
係呀係呀!每日都等佢D post好似等睇好戲咁!當然其他兄弟都好勁啦!
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-24 06:28 PM:
! c+ ^0 |3 r% i5 W+ uplay cs
9 i. V  c9 c! u7 @
hi again
* \! _& [( L  d! g% Y' u
【icon小偷™】
Originally posted by crap at 2005-6-24 06:27 PM:% X3 n5 r5 B! `* Z5 h4 a

6 K$ E6 x) W; _5 K" Y! b# n# U/ G4 r4 y+ E/ x! ^& i! H
singsing~4 c* {; j4 i  l# l. d

* e) a0 @. ^! c" _; D想問下呢個post點解?
! k0 N4 K7 z/ \* }6 R+ g6 B; }- F. P4 }4 ]* f
上親嚟都撞唔着威哥
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by william303 at 2005-6-24 06:29 PM:
0 [8 W3 }4 ?9 f: p" o! G& l. x2 p' C/ l3 d! {! U' ?
係呀係呀!每日都等佢D post好似等睇好戲咁!當然其他兄弟都好勁啦!
5 n- I: A: @9 e
我..........post咗兩個...........
【icon小偷™】
鵬兄好
Originally posted by singgeihot at 2005-6-24 06:29 PM:0 D' `' u! @  o9 R4 G7 R
& r1 M' y7 d  S% T9 P- h& k

7 K: b9 H5 l2 G& |  S上親嚟都撞唔着威哥
0 Y: Q# ]% R; Y% ?5 @sing姐唔好玩我啦,叫我威仔啦!
Originally posted by twh1110 at 2005-6-24 06:30 PM:3 h! k, J* M: `
; K8 S2 e# A' ^  q* z
我..........post咗兩個...........
8 d% P" _& O5 S( {" L
咩呀!你咪其中一個囉!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。