<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:00 AM:
, [4 C' f" @  k" O7 F
& u5 K+ J6 ~/ X/ G" f9 ^喟 , 回下我個左冷蟬好喎~~
9 K- Z. r: M7 X# h8 t5 _
叫做好過岳不群,真小人先但無乜感覺
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 02:03 AM:. V3 n, Y6 {, x9 a% t5 r

, k8 y6 p$ N; M' F戲唔多,未到肉.  r) ~$ J' _; X$ e" W7 r: o
政治冇對錯,只有成功同失敗.
6 ^+ Q/ Z6 A9 ~: l1 ^  m絕對同意
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:05 AM:% _: q0 R% n* g; x' S1 R

2 [! @4 N9 A9 u$ x絕對同意
' M; O; I5 A+ _$ l# P
咁 儀琳 係可愛拉卦~~
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 02:03 AM:
. M" ~1 e2 C. i* d8 e" i: L1 M7 ]3 F, ]: ]+ O0 y- d3 B$ ?+ r
戲唔多,未到肉.) X  l5 t/ [( h$ x& c4 {
政治冇對錯,只有成功同失敗.
4 R* e& F$ p/ z( z6 k( B論城腑不及岳不群同任我行,甚至向問天都好似叻過佢,我睇時只當佢閒角
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:08 AM:
9 v5 G( P2 x) _6 i4 U: L) z7 I/ ^! J+ v3 T# f& \5 k0 C" B" T
咁 儀琳 係可愛拉卦~~
" w2 V4 Y/ q1 E+ |4 M( C0 w8 o/ l2 m
師姑我唔口岩ga噃
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:08 AM:+ `% V  U/ U6 b3 n. M+ r3 g: U, d
$ I" k- r* B' s+ O. X
論城腑不及岳不群同任我行,甚至向問天都好似叻過佢,我睇時只當佢閒角
& x# ~7 h  S8 r$ y
所以我話佢明刀明槍羅
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:10 AM:
7 y! [8 I3 e3 J+ I. F2 ]- G8 L) w) u( E& R
所以我話佢明刀明槍羅
4 |- T- F7 ~$ B7 x
做大事咁好輸蝕,佢唔係做「盟主」嘅材料
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:08:( [" k# B. ~7 j7 Y. R' c' N3 ~9 h

( X8 @  A' [  J咁 儀琳 係可愛拉卦~~
! T" R' _$ I8 ~9 K# J* {可惜,; t  Q1 g' S7 V4 F. z

+ _, b  W9 d6 \4 ]# H2 ~9 l- m5 O0 P
光頭一家三口.
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:10 AM:5 P8 `9 C* e& ~) b! Q

1 G+ ]. n; A' w* v6 m所以我話佢明刀明槍羅
* y2 o0 d2 l) M& D& ~, L1 I而且佢嘅領袖魅力嘅夠…
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 02:12 AM:
9 J$ ^5 n+ i8 y2 x/ q; b- G9 C! ^
可惜,( B) Q/ U% ~4 v3 G

: I' M% c3 Y/ M( C' Y$ h6 s( ^3 G8 P4 m" G$ }: m- ~
光頭一家三口.
9 Q1 `' ], s) N
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。