<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-24 22:57:) s: o+ w& Y8 }  I0 G# {* p
6 \- e8 |: z' p
拿~~~阿雀,呢D咪叫做有深度囉!
4 T8 K# B' z; q: l; @& z2 [; L
Originally posted by william303 at 2005-6-24 10:57 PM:2 E: L; y/ d8 t0 E
& `0 N/ {  [% A' q# Q7 H8 p
拿~~~阿雀,呢D咪叫做有深度囉!
9 c  }1 W- s( [8 X/ B
: B: B5 `" Y. q* r

: f6 R9 [8 Y& u+ f. V0 n7 {( ^講到我都想睇添
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-24 10:57 PM:
* Q: y& d, A9 q( k
; r" t. U+ `6 Y8 R# m  I00仔在EF/3x的對手只有mr.gum,但.............
4 Z% ?  m0 \$ S# |
但係我好小出沒於3x喎!我多都係花城花都
Originally posted by william303 at 2005-6-24 22:59:5 X& I5 A) Z! ~1 l- n8 e3 f; h' P3 r
# r* w% r: F, w* A$ q6 A
+ b- a& z  ]9 ]扑雞仔:cool:
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-24 22:55:
2 n" E( B4 O3 y* K6 y  p$ g# U2 i" g: U: R3 M
00仔,有人同您鬥ar(老遠地叫)
8 m* y5 ]1 f  p0 k: O+ q  ^" k
一山還有一山高!?
哎呀0 B$ z' u- |9 l1 i6 `6 i, P' ?. G* w! r
我記得了6 k% ~3 E5 Y. l1 j4 ?9 q8 u
叫我若為皇呀
7 ]/ l) [; o; y9 _8 O' Y! P! t唔知有冇人睇過呢
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 22:59:9 G: }( o: P+ W" {; D5 t; `
' z4 o* I, ?7 _3 |/ L/ F) ~
一山還有一山高!?
' M2 P  j  {6 a, h( @3 U, s" y做左佢地個手下敗仗
Originally posted by stone86 at 2005-6-24 10:58 PM:
8 K3 @- ?- Z( \& P" q' F威仔
% ?$ j* ?( h) x8 B3 \你記唔記得肥良以前係鄺氏寫一本書好好睇架7 b( l- ~. _) f+ \4 \- I
男主角叫白承恩,女主角叫籃絲呀
, `" a8 ^' A* k7 A7 A
記得,唔記得叫咩名,識飛天果本嘛
唔好意思
# N$ F7 Y2 W& P0 Y# o要行開一陣
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by william303 at 2005-6-24 22:59:
( |3 c* e7 m3 ]; _- v9 k0 s$ _# E) G7 ?! S! l8 E
) ~4 T9 u- j5 W6 {  F1 O4 @
個場好唔好玩呀??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。