<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 11:25 PM:' J! v( p8 n2 a, E( C0 ]. m% s
+ ~0 p+ E/ k+ ]
差少少
Originally posted by stone86 at 2005-6-24 23:25:& i% m- v# N! q

5 L; M* |+ m8 g# N: B1 @2 m2 a2 Q$ Y; w! m4 A  _
$ k0 k: l% T: [7 Y; s8 Z. D
有些好正的台上. O3 K# j* G* I  J! J
太遠了影唔到: \3 r  }' |% @2 g1 [( K
又唔想在門口俾錢同地影呀
3 y  Q) S, e' P. p0 h我想jaijai佢地個波,睇下有咩分別
Originally posted by william303 at 2005-6-24 11:26 PM:
5 f# e! y2 C9 n9 P+ u5000
# f3 T  m* d& E
你慢左啊
Originally posted by twh1110 at 2005-6-24 11:26 PM:
( U% B- j6 J  v* V
; Q; o/ g( P: c& j. ~5 }咁都俾你撞到,厲害wow
; P9 D$ j) S+ ?. _4 g2 e; B9 W$ B你估我想咩~~~~~頂!
Originally posted by invisible at 2005-6-24 23:26:/ e+ ^* j4 i$ R: ?0 {

6 {% q' R- H5 b( y差少少
  `9 h: H4 X8 w5 s' i6 K5 A比11仔遲黎先上岸@@"
Originally posted by william303 at 2005-6-24 23:26:1 p7 Z% [# K' S$ P- P1 J! ^
/ W1 s; T3 q' s: y7 K6 Q慢步....
我幾個月前撘巴士,有個師奶坐係我隔離…不過我覺得佢著衫好怪,又唔敢轉個頭望佢…後黎佢就落車個陣問個司機叔叔野…我又係聽緊MP3…首歌完咗,聽到佢把男人聲…跟住先發覺坐係我隔離居然係一個男人!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 11:23 PM:! a1 d/ o$ _2 \3 c2 y6 C  a
1 p6 l1 H! T; i5 I  V8 J
ok喎!但係點解會留底既,莫非你想~~~~~~~
0 D  T2 f7 y0 g' x

$ y; `+ Z! i$ n3 G" q1 p. |4 J/ i" _) ?" [
係呀
7 z% h% \0 f6 e6 u3 U咪想俾d bro用囉
3 F1 f$ A$ x4 p6 K
4 |' T2 v0 i( Z你0岩唔0岩呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-24 23:26:5 Z7 B4 m% u. Z2 O9 v8 ?0 ]2 i
8 I% U  v/ w# X* T& T
我想jaijai佢地個波,睇下有咩分別
: k! s* ~+ x% H( \" |# o比錢佢地咪得囉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。