<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:25 AM:# a% G* P+ c6 d  b
' B9 \6 S! o! b' v7 q
你up下
1 Z/ \* O# r3 o
你實又呢又路嘅,唔同你癲
係時候去做讀蛙~~~~`
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:27 AM:  c! f/ ^! R  p5 d! u: M
" V5 c# I3 x  n/ R/ W
你實又呢又路嘅,唔同你癲
: |: e8 A6 x: h點解阿大理王咁多妹中 , 木婉清會多人記得d ???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:30 AM:7 W3 @5 }7 e" G1 L# E; Z! o- k# ?) e
8 Y! d* x3 C4 i; K
點解阿大理王咁多妹中 , 木婉清會多人記得d ???
( |, x0 J2 @* q6 S, b/ s4 v小說戲份重同「野蠻」
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:30 AM:( z0 I* v6 M$ c+ i, E

; Z# ^9 F7 V& |點解阿大理王咁多妹中 , 木婉清會多人記得d ???
8 Z% ?+ N* x  @  i' G! U& U同埋佢係第一個同段譽去到談婚論嫁嘅地步,段譽其實都好中意佢
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:33 AM:; H0 O, U2 ~0 B* B) @4 {

* g! P: q6 m2 ^! e; Z# q- z; D. F同埋佢係第一個同段譽去到談婚論嫁嘅地步,段譽其實都好中意佢
% I$ k3 n3 s' f" @6 a4 Q) U
咁唔娶埋佢???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:35 AM:1 j$ k/ D5 K5 x* B: P
( r% m  Q4 }4 _; q! M, k
咁唔娶埋佢???
% b9 v7 A7 N- c; [3 }
初初話親妹嘛,同埋仆街仔見到王語嫣乜叉都唔記得…
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:37 AM:( L) G4 l6 U* i/ b
7 B2 |0 H" o- `6 j. e5 W
初初話親妹嘛,同埋仆街仔見到王語嫣乜叉都唔記得…
: c  |9 X# `, T' M
其實我幾 like蛛兒同曾阿牛果段
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:41 AM:
; U, g0 j5 C7 Z* E* k$ i* R0 b* F9 ^
2 C! e0 U" p& l. `$ ^3 N其實我幾 like蛛兒同曾阿牛果段
; @  U: a8 u0 _* S* p2 `
我都係噃,其實蛛兒幾好…
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:37 AM:$ }6 J/ m* c. M/ B2 O3 m  @* r4 G

2 `  U' V' E; Y* ~9 o5 P) I1 G6 v初初話親妹嘛,同埋仆街仔見到王語嫣乜叉都唔記得…
. ~+ D/ d' @1 D" S0 {7 T唉 ... 佢老豆得一個 , 仲得一千零一次 , 且而係比人利用2 ?7 `' }% q! B! E! R( `, ^
佢條仆街仔就 ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。