<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 17:07:
$ o; S% U0 [, N
0 I5 ?, M6 Z  ?關阿樹咩事???
4 l# p6 K7 ?% j# k) j- n唔知呢
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 17:07:
$ }1 c& s2 a; ^3 i% I  H5 u+ U6 G+ ^, T& @; d& c" b& a
唔係鐵打酒咩???
7 e: r# Y3 X% Y% G% l
咁你會唔會用火酒丫
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 17:08:
0 K( E+ I4 D' P1 i. o0 S! z- a
: f4 |. H  g# V- Q你少過佢就大鑊啦!!!!
; P7 R2 u4 G0 Z5 M# m我二公少過佢,咁咪死
EF小人物

Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 17:08:% m7 j: S$ Q: D8 C% _7 H; m! R

9 f1 U+ T7 B) y1 a, C你少過佢就大鑊啦!!!!
0 H% n' \# t1 R0 r3 n( w好似佢咁

輝.bmp

輝.bmp (43.9 KB)
122 x 122 PIXEL下載

Originally posted by wer at 2005-8-29 05:10 PM:
* t9 [. w4 ?! ]4 Z' c  U! v9 a* |2 X! Q% y  z2 ?1 [+ ^$ G# [
我二公少過佢,咁咪死
1 ?& Y  N6 ^, X) o唔知呀...你問阿左啦.......
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by wer at 2005-8-29 05:10 PM:% h6 y: U/ Y' b: z" t

0 H8 X) m0 N4 r& r+ G3 S我二公少過佢,咁咪死
% W& d# S5 y" |# ~5 d6 H
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 05:11 PM:4 T; o8 N+ ~3 W# P% ?4 e

! s* ^3 B: M0 ^. ]! f' d1 L( m好似佢咁
! c) M1 U: M5 o3 l- ^5 r佢係乜水
Originally posted by wer at 2005-8-29 17:10:, `+ z2 k* J  H( d9 a9 q

- H9 D- n% u; z% U. ?; B6 g3 U我二公少過佢,咁咪死
; D. O- F* q1 W( j7 n3 W大獲咋,唔會死既~.~  h! h  z% [! \  |1 @  n- u. J
不過隻獲有幾大呢,我就唔知喇
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 05:10 PM:; |9 _1 M9 N! ]- U  ~5 k
* w1 L2 h0 N0 L7 S% o$ o
咁你會唔會用火酒丫
+ ^$ B5 q5 ~8 P- T. s2 t

5 c+ I, x  R/ c2 y) p7 `- I咁你會唔會用"藥用火酒"丫
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 17:11:) l9 e$ `0 Y  B# W, n7 t
8 u: a* \, T( ^! ]' S: c
唔知呀...你問阿左啦.......
5 H  V- i4 F" T. B( k" p
佢問你喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。