<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-8-29 17:29:
- I6 g, e8 F6 A+ D: a2 J; q/ @) [/ K. r4 M( l; e3 j( m8 h, C2 X
學我
: m3 G" N. f. O1 u* J/ Z你係始祖啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 05:28 PM:
3 e  v0 _! S( u' L8 l
( h' Y: R% z  i! K8 W3 a我琴日都冇上黎,你話呢
$ E8 N- i) a" f( Q) E即係唔咪你
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 05:24 PM:2 P+ `' r$ S5 g# U7 _) O7 b0 T4 B) b
$ h1 M% b/ o9 Z( l5 k& x+ K
唔玩啦,再玩我驚比someone話我呃post@@"
+ [$ U& y! Y" W哎呀~~唔記得添....sorry...8 a4 Q5 e, X' W2 t9 ~$ B: w3 o
someone 既嗜好o黎o架喎....我寫低先...下次唔會唔記得....
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 05:28 PM:
2 s  R( A1 n' G% X4 s" D' }; v8 a( F9 Y; O8 l
我琴日都冇上黎,你話呢
" u# z8 O; d+ D# v% Z/ F
但係d228216話冇扣佢分,咁係邉個
hi~~~all bro!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 05:31 PM:
& K/ A/ H$ ^. U8 Q3 c
$ K2 i6 `- R3 T0 l$ i& `你係始祖啦
  j& L4 s% n  H  J係咪呃POST始祖
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 05:34 PM:
2 K, W! l, ]; X% D2 I7 A( P# y9 f( y: [2 o8 d. j
但係d228216話冇扣佢分,咁係邉個
. z% y9 |3 ?% I" c- A$ ~即係 someone 囉......仲問....=.=""""""""""
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-29 05:34 PM:
0 i( @* {8 }2 p: g/ m, Z. phi~~~all bro!
3 I( q6 ]- n5 p! R) Fhi  nep
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 05:35 PM:2 ?9 o3 g, H+ Y. k4 S. q, O; v

+ ?3 {' \2 r7 Ihi  nep
+ T) e$ A: z& P/ b6 cx2:cool::cool:
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-29 05:34 PM:
4 U6 P, \( `1 q; x  {: Chi~~~all bro!
4 G$ ]: J/ d$ z# p" ^1 A7 U  fHIHI~~neptune1122
咪咪咪咪咪咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。