<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-25 12:11 AM:
8 q/ Q) D4 |- I- b) v9 m3 j3 R8 W) X0 f0 ]
vivi呢D咪公道囉!你地要學下啦!
3 Z; Q6 a0 [: E  ]- v3 q
所以我之前都支持香港有紅燈區架﹐但香港無尼方面既經驗﹐搞唔好真係會變成淫港架。樂而不淫非容易。
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 12:13 AM:0 S( T/ \( G, N+ K
我想問尼樹有無人一路做正經野﹐一路...
5 P. y4 j0 _7 b' @( Y4 ]) a6 A
e排冇野做
【icon小偷™】
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 12:14 AM:, [5 ^. v) F" `' {( Y7 {: j. x  ?9 q

0 z$ _" {9 J$ l. m& O* Mbecause of HIM ??
2 D' F% u0 O3 [2 T1 w/ i
邊個﹐邊個﹖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 12:15 AM:
; |  J0 z8 ^. J( z& X
( b" R7 b' `% G$ F  x, v我係一冇野做就上黎囉@@"
5 V9 O7 f% A6 S( X6 z/ p* h
我就有冇野做都上黎,就快俾我條女鬧架啦!
Originally posted by invisible at 2005-6-25 00:15:5 y- ~8 `" N# Z0 s! ]. `
3 g/ ]% {' M4 F
係啊0 |- q6 K* U$ f1 S5 A" C
係呢度成日都不知時日過
- P. h! Q8 G3 D$ v係呀
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 12:16 AM:1 m( k/ }; F  X" y3 ^0 z

2 R" B( B3 ?" \5 u哦~~您一路打jj~~一路同我地傾
6 l( X0 J5 m$ ^* H
頂!
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 00:17:, o+ v( }: c. H7 f4 I
1 j3 S. Q+ y& @" t
邊個﹐邊個﹖
4 J, e3 M( M% T* K) u( B
6916吋
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 12:16 AM:7 c2 o3 U8 B' y
6 F& ?* z1 D: O: b9 ~; d
所以我之前都支持香港有紅燈區架﹐但香港無尼方面既經驗﹐搞唔好真係會變成淫港架。樂而不淫非容易。
+ f/ L) V& B$ S2 H& c5 |
同意
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 12:16 AM:* U3 \/ Z# ]# @9 Z7 ~5 D( X
- k0 E- W  X: d" y1 p
哦~~您一路打jj~~一路同我地傾
8 |/ m. J* L2 |( @' [, o
哈哈: x; N" h9 i" b. q
雀真係有計2 h3 C6 [- w  m5 W9 F% H  `
威記一日俾同一個人踢爆三次
9 Q; V+ x7 J' P真可憐
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 12:17 AM:
1 F; Z: }, \: k$ T0 B% V/ V: b# K1 v5 V' \4 {! a4 `& c
6916吋
. n+ m5 j% J7 h# j3 a??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。