<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
一下子走咗咁多人
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-25 00:30:# c3 O( a8 ^% Q3 Z* X
一下子走咗咁多人
6 H) Y& v" [2 z4 o  s9 B  }
係囉...
而家仲有邊個係度?
【icon小偷™】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 12:34 AM:7 f- U  |2 G  R( G# x

+ _# U. ^- ~# |$ N( |- {係囉...
2 \  m" P  [+ X% Z% [4 M
通常到凌晨都靜曬﹐跟主5-6am就會熱鬧翻。
Originally posted by twh1110 at 2005-6-25 12:36 AM:
, ?8 X+ T* [  c- R3 _) M. W0 z而家仲有邊個係度?
- ]0 }* n7 {, _7 d4 G
我。。。同埋D CD-ROM。
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 00:37:6 ?4 M) C% A8 u8 U) S6 M8 j. z
5 L! g1 q) ~; D4 D' A* S' H. Q
通常到凌晨都靜曬﹐跟主5-6am就會熱鬧翻。
7 c0 |, J9 u9 @$ y9 _0 y6 d: l呢家係囉,以前呢個時間係黃金時間黎嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 12:38 AM:
0 @' ]# U9 D- \+ L1 b3 n- I' {+ ^& [, U2 L
呢家係囉,以前呢個時間係黃金時間黎嫁
! c& S: h! x' \# h2 W9 L9 U
同意~~!!!
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-25 00:36:& Z9 m" C6 _" G9 b
而家仲有邊個係度?
" V( }. F7 L  k- m
左仔
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 00:38:
- A+ \+ M0 U0 U6 W, I
# A4 J' J7 e- K; f7 P3 K5 e我。。。同埋D CD-ROM
: E/ ^' T( L. D2 J. }$ ]
我地d支持者=.="
Originally posted by twh1110 at 2005-6-25 12:36 AM:
" {* ]8 t& V: U) _; ]- q6 h而家仲有邊個係度?
6 ]5 n/ K: s& F, U* b5 r2 s* t/ b2 f! `- i6 j( O( p: w) w
我, 不過好快走
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。