<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 00:52:( c6 C5 C5 I5 M; B2 v) p
你落BAR﹖
' K* @$ O1 {! T8 O6 u& W: C# V! K% w8 {係呀..我知有人走左...7 z3 Y) d3 ~2 [/ [6 r
我幫唔到手留住...(果幾日都去左飲野嘛)
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 12:47 AM:
- P9 J  y# x( T; P, o# J* w
/ I( \; m# y% \諗住拗撬過後又係另一日﹐點知﹖......
( `) P1 R6 I$ P7 {* F: e' r0 K) j  V% W3 h/ C
我都想D人翻黎﹐唔想一世做千古罪人。
& v  `+ L" R" h' t; @7 _7 T; U  E4 W: v
一笑置之啦, d EQ 低嘅双失自閉青年, 都無謂同佢一般見識啦, 成 21 歲人仲白白痴痴, 幼幼稚稚咁, 姐姐 21 歲都已經第一次大学畢業喇.... 唉
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-25 12:53 AM:
1 C0 n# p: Q) g1 Y  W% s+ b) Q* o
6 r: p! _, p( L" l" G玩聖鬥士....我又玩
: S; f. y7 a% j9 p2 Y# ?. P; ^9 t我都估唔到你地可以玩‘翻興’
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 12:53 AM:
9 Y% ?# j5 F( j- R0 ^6 P) s3 y3 Y1 S* O
hihi
$ v7 |" }0 N8 z; |/ hyo....babe~~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-25 12:53 AM:: V, Z. K. ~1 `
' ~8 |: `& b% @
玩聖鬥士....我又玩
; v! j+ R5 [# Y- W: q3 c+ T你係博士級,點同你玩
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-25 12:53 AM:
9 d; y, f, |/ [! C+ W  g' W1 W$ F6 d  m9 M, }
樹,你黎啦?
* c; L0 B" R5 V) `! O% A9 c- _% a/ Kyup...just back home...
Originally posted by vivienna at 2005-6-25 12:54 AM:5 z; P# Z+ L* |

& m, R" ]  P' v  P8 D  X我都估唔到你地可以玩‘翻興’
- k9 _  J3 ~8 whahaha....+ J* q' j2 m# _7 S
4 M& d) X8 N5 ~& o( ]2 n
正野實有人欣賞~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-25 00:53:( c& l6 e( \$ _1 T9 d
- q" M( g1 x  I$ A7 o
我算是走個幾個定多左個幾個
( ~/ l3 Y% t3 K+ B你喜啦,我一定留守屋企....2 y6 S3 K3 @( G7 l, m5 p  h
hi~樹樹
Originally posted by singgeihot at 2005-6-25 12:54 AM:$ b" j1 G. ~* f8 N5 Y

5 ^6 G: i) ~; y) T, H一笑置之啦, d EQ 低嘅双失自閉青年, 都無謂同佢一般見識啦, 成 21 歲人仲白白痴痴, 幼幼稚稚咁, 姐姐 21 歲都已經第一次大学畢業喇.... 唉
& _1 B: R/ k6 \( X算啦﹐過左去。
樹兄好
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。