<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 09:20 PM:, j5 \6 V  u9 V" q" B% L# L
' j/ i& M& q: J# I
我都有打喎
! b$ Q7 |2 D; w幾時一齊去打??
9 e- f$ i. {4 F4 }. k" A% i搵晚係花墟??
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 09:20 PM:# I; {: p9 ~5 o  _( X: V

: j+ S& X6 z5 @1 G* v6 B- _  T甘鍾意...俾個你9 i# |; e& ^( l; ]' y7 c) B

6 x$ d9 X# l$ r; ~零靈寧..
# S. \+ W9 V' B唔要 =.="
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 09:21 PM:9 O% |9 [0 r$ o3 U

% U, l: x' m1 g2 a9 N你做咩咁既樣先??
; ?5 x. C0 L. Y冇事,我更排失眠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 09:20 PM:* p% g7 ?0 R$ l9 G% d
. p, i( y8 `3 `
我都有打喎
+ L% J1 P( m, V) I/ |我都有打....羽毛球
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 21:21:
5 U1 \( D& ~. A5 ^9 W# u4 H; k
, o6 k7 Y  u' j' s7 ^; U! \幾時一齊去打??
# j# x" i# a6 |( t+ J1 o7 t5 p2 ^; T搵晚係花墟??
' s% ~0 v) k# d1 C0 b+ [: L
花墟...都好
  b' G) O; z  J$ M+ r. _我之前成日上京士柏打波嫁
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 09:21 PM:# z! s9 [& R7 B, q% R3 o4 a' S

9 U5 t/ d# e+ X( H: q幾時一齊去打??& ?; y+ C- N- L: X& x: I: a
搵晚係花墟??
2 t3 f3 x  a5 h7 M
係鬼節打
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-29 09:21 PM:" h  E9 B8 y0 E3 T5 ~+ p
2 I) K& x( |5 Z, `1 |6 R
唔要 =.="
+ X% }8 q2 R! M+ R8 G哈哈........唔關我事o架....阿樹問都唔問就幫你改喇....
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-29 21:22:
* q+ A0 u8 X$ V9 t3 C6 V" ~* e
: v9 x2 V' w: U9 B& {我都有打....羽毛球
: V2 P# p8 I  z, W  `) z
搵日出黎打丫
核潛艇浮升
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 21:22:  M* N  Y* n; ?
哈哈........唔關我事o架....阿樹問都唔問就幫你改喇....
2 t1 F& n; g# Y貓咪冇去劈酒咩?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。