<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 09:55 PM:1 R1 h1 {+ ~: J- T2 E, Z
+ ]* i/ Y8 l, s- x- b3 h
我通常都比哂煙草商~.~
# P) ]' ^, o7 h; N( H' X6 [8 dwah~~您細細個就食煙~~u bad bad
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-29 21:56:
, [: v* s4 I2 g/ r7 [wah~~您細細個就食煙~~u bad bad
: T9 s! T, I! Y1 b唔~都食左7年~.~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 09:57 PM:
! b) V, m. E* o3 o) S, i6 Y, Y2 {! [- L. q' [9 ~+ K  Z) g- Y% {
唔~都食左7年~.~
1 `: N4 h$ {# U( W; N  h! R5 v
中幾開始?
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-29 21:59:
$ m. p. K' r8 l- \1 X& `* u4 j2 ?, p" Y4 C/ M
中幾開始?
( t1 d. |: t9 H9 d3 f4 p( j* O
唔講
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 10:00 PM:
( J1 l- ^* C' q8 j2 j1 \/ c: p4 z+ u
唔講
% D7 f) \6 c. i( M+ l
中三??
我唔煙~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 10:02 PM:1 s$ i! y3 e3 d
我唔煙~~
! B# v9 x+ {! @  l9 T8 l4 {( _good boy
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-29 22:00:
' g5 n0 Y* g0 m# b. P% Z" E  D1 ^+ j
中三??
9 ?" Y. p$ v$ y" i0 E, c
唔講
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 22:02:6 e" n8 ?- @$ X+ e& d
我唔煙~~
8 j! N* P3 O9 Q5 B; Y, ~/ w
睇得出丫
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 10:03 PM:
: T4 S; l$ H; B" U* o* E5 U6 n
: w: ^$ u( A$ D6 _! b1 s睇得出丫
# T# Q& y! T( @) s
又睇到~~~??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。