<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 15:18:
' T+ z' }$ [1 e; ~! w1 N3 R- x; D. @
謝師宴...
9 H0 u! n4 [/ l0 H# k2 F
之後有冇下場呀??
Originally posted by crap at 2005-6-25 03:18 PM:2 F' x" P4 j+ O5 b  {/ X  I9 d- O
威, 你有份咩?
4 w3 l2 b$ v; _( f$ @阿教宗地咋噃
4 h8 {1 U! Y1 L/ ~$ c& `5 D4 R
係?我誤會左添,點都好我的而且磪係有講,打個sorry好簡單,亦都唔想大家俾人講!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 05:20 PM:( H9 X% z3 ]: B7 A

7 w% V# ~! S$ V) y蟹少...版規比講嫁....
+ ~/ ?. _: N2 y! X% D

- ?/ X: G5 U3 \8 B咩?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 03:20 PM:9 c5 [$ |* B" q2 @
% s8 v9 l2 w* k# K# Y3 e; d9 l. A
蟹少...版規比講嫁....
7 r2 w6 I5 a4 ^% H3 A適可而止,樂而不淫!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 03:21 PM:
, Q8 f3 @: K% j1 H1 z
7 Q0 ~% K2 d9 C4 U! Y' ~之後有冇下場呀??
! C& Y$ Y" N' N. R5 [$ M+ u我鬼死咁累, 拿拿臨返屋企沖涼訓覺 =.=
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 03:23 PM:; k1 ^2 U0 Y7 C4 b
, ?) ]9 [" @* z* V/ ~
我鬼死咁累, 拿拿臨返屋企沖涼訓覺 =.=
' S" T! H% e0 Z, d; V
尋日唔見你,掛死我啦!
Originally posted by crap at 2005-6-25 15:22:
* V8 V4 \; s: h& v9 q咩?
2 m. X" x# P$ [% A- ?
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
Originally posted by william303 at 2005-6-25 03:24 PM:* y6 `: P9 f2 y7 S+ [

( `! g7 k2 @! [% J2 N尋日唔見你,掛死我啦!
3 P- ~9 Y9 x$ h( s. G8 F係咪呀~.~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 15:23:0 F, g( G; Q7 d: Q

~/ d4 Z, F5 j5 R6 e* p我鬼死咁累, 拿拿臨返屋企沖涼訓覺 =.=
1 C+ }7 ]4 q: d車~仲以為你去曳曳添
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 03:26 PM:
& D3 ?: T  j$ R/ @5 b1 W) l( |" G1 N1 H
車~仲以為你去曳曳添
# |) q; S6 c  a0 G( ]=.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。