<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 22:16:
1 D& q& T! [6 w/ T% v1 y2 e" M
+ z4 G% `. y" f3 G+ f就到秋天喇
6 q" T4 B: r* l" J8 v1 [) \  w
都是咁熱
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-8-30 10:16 PM:2 x; q. G2 n+ {7 V
5 [4 k( Q1 _( f- E) H' N) _
更多的代溝
; e# j7 z: k3 r6 ?2 n
我同你冇代溝
Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 22:18:
+ K2 ~  o& p" V% m
+ v: G0 H9 h8 `# t5 H, r我同你冇代溝
7 G' o2 v4 X& ]8 p$ B: |: S5 [sure
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-8-30 10:18 PM:3 a% Z) A; l, I3 ^! y* }
5 i/ G) |/ [/ Q3 a, c
都是咁熱
& u, o8 s: ?  Q3 Q5 G+ \; s5 n
唔想燒出聲
Originally posted by wer at 2005-8-30 22:16:
; v2 H$ n& V+ q5 l" \7 `
& G0 W+ H$ t7 g& a0 a2 _  o更多的代溝
/ a. P( q9 `" }6 d* |
放心啦,我地成班都冇咩代溝既
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 10:18 PM:
" W3 P; E& b9 G. S! A, y7 q+ ^- A4 h' Z, S3 U' h% ^. T, l/ [
你估下?
7 ^  M' M! _# d- m  K1 V. h! a- i8 P估唔到
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 10:19 PM:4 {. M% {/ f' ?8 S3 ~5 g

# \. z& Q1 r+ G9 W  ~/ h放心啦,我地成班都冇咩代溝既
) a2 C0 @# n8 N2 o) N- K我好放心
Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 22:18:
& P  Z- i8 O6 b# c5 K4 {' I
$ J8 j( V  ^; v4 @  x我同你冇代溝
$ }" k. r) _9 L" T即係點呢?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 22:19:8 ^7 q% f; }: }; J/ D: a4 S( I

- p9 X$ b0 q. U放心啦,我地成班都冇咩代溝既
" \5 ]- o. U9 t$ b& ~7 r1 T
仲叫好d
EF小人物

88各位,閃人啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。