<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 22:19:
. @1 `6 L1 t6 p, f, }3 D6 E( r8 A5 g
我好放心
  x% f' C+ ?& {2 Y7 X9 c/ G' n/ }
更係,你日日都係到@@"
Originally posted by wer at 2005-8-30 22:20:
8 q) w3 g1 K* r% \# W! H0 E: t( D! R) M6 W
仲叫好d
& X5 @7 L4 }7 w+ E" u3 s點唔好呢?
Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 22:20:
8 u$ u/ r. G* Q0 z' w$ e; A88各位,閃人啦
) M; r$ X, ^' D% G6 q88~強
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 10:19 PM:
% l; T1 n3 t+ O3 Y3 O7 {4 D8 u1 T2 [& f' t& q
即係點呢?
3 k# ]. |/ G0 H$ y6 N) U- v
我同佢參唔多年紀
Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 10:21 PM:
; `8 U9 N) W- f: P5 e2 |& ?, z1 `# z( a& U
我同佢參唔多年紀
  n9 d3 b' @  q9 I- O
88~強
Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 22:21:3 z5 i- X! z+ G# [1 j- J
- S$ Y) H, g5 I$ ~' f
我同佢參唔多年紀
# ]9 T/ f3 Q' S: B$ @8 y
咁都唔使咁神秘嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 22:22:; K4 z5 A+ x% O. d5 C! ?

5 {" M7 a! C: I5 h7 B$ y咁都唔使咁神秘嫁
: x( ?% |( Y! y; ~. n' z$ M
好神秘嗎?
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-8-30 22:25:) T$ S. n3 Q; d7 p" O

9 r- ]  r% U7 S! O% x" l* t好神秘嗎?
1 ]% J' O- x- W; J" Z- b. k/ U你追下d post睇下
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 22:27:" n" k- w/ j1 n2 J. i( x# {

+ H# M6 @+ _0 X: h; \0 v* i你追下d post睇下
+ J7 A9 D4 ]9 n追緊
EF小人物

Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 09:06 PM:
' A( D  K* k9 s5 z7 Q% Z4 z3 m, V! n4 E: N: S
咁悠
& z; K$ [" j' c+ I8 n- }$ n咁又係,,做得功課泥又唔得閒溫書-.-""
+ m8 c9 e, h$ j5 A9 m$ a聽日搞掂晒喇都係XD
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。