<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 04:58 PM 16:58:1 W" I7 y; l* q2 A$ E
& U2 C8 S4 h; A  j0 W/ v
天蠍立仔~~
/ h4 k# E7 ^0 O. [! L
哇~~麼甘好稱呼啊~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-31 04:57 PM:7 L; f* Q# ?* L4 v( V+ k; w
+ [; [2 H( S7 o! u! s7 H
去左邊樹~~
8 \% z/ X# a4 B& b; ^0 F
JP
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 05:01 PM:* U3 d$ i% M  G3 _% i! R5 `4 h

( F$ B& ?9 n8 |1 O/ b' |' {hi~小妹
! m! ?( Z9 n3 B
kaka~好開心
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 05:00 PM:
5 |" V3 `+ P$ Q4 D9 @1 H5 n6 S) R# n- ?3 d* r$ C) T
我都岩岩放工,一齊沖丫
9 T/ U4 J2 T) z+ p% r/ Q要唔要幫你地~~~~水與冰之魔術師
Originally posted by 左輪仔 at 05:00 PM 17:00:
& n0 d/ V9 m4 \
0 L$ J. A4 ^! o3 a( j我都岩岩放工,一齊沖丫
' C- \+ s* f* `" c
我都系啊~~一起咧~
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-31 05:01 PM:* I4 t: `6 p; T! `5 O: A: F  o

) {8 c( A$ ?/ R6 Q% Q# z2 \) J2 v& Q# k" u哇~~麼甘好稱呼啊~~
8 t8 {. v$ }2 R5 {, n# y
一向都甘好稱呼~~
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 05:01 PM:3 p6 N$ x' Y: X. N6 L% d* k

- M; {3 j9 e2 t6 j$ RJP
% X( f1 o0 H/ F4 q7 Z# @
有冇手信俾我地
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-31 05:03 PM:
0 l3 v4 n# e0 p) p5 z! A$ W3 x7 ?1 `! r" p* l5 q
我都系啊~~一起咧~
" @9 C; c9 X$ N& T8 l你地一個2個耍我.............=.="<----放工
Originally posted by Asurada129 at 05:02 PM 17:02:
3 y+ b# r% I1 [8 A/ _6 d8 H
1 E0 i4 `& u/ H要唔要幫你地~~~~水與冰之魔術師
) |) g: G2 o  c4 }+ P: j' O5 W. F
都好丫~~不過不好太冷啊~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-31 05:03 PM:
% }' S! u4 P! K9 \4 {4 `9 D8 D7 G. Z- `3 K  S  Q0 V9 }
有冇手信俾我地
6 v0 [1 _, u' Q% e2 _唔~有d毛毛公仔﹐要唔要﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。