<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 06:54 PM:+ b$ a& q- o( W) Y* z1 S
遲左tim~
! b6 s3 }9 b8 v! g! n$ x, u5 G$ C) D
hi  瑞比
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
又過一頁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
msn?
Originally posted by crap at 2005-8-17 18:58:1 t1 h) V6 ^2 m! ]9 h% i
第一版就呃得咁衡, 呢次死人喇
% A! V; c2 L( p3 s( r" }4 n) E8 nhi~蟹少% f5 ^0 [1 l  ^/ q# h" F. ~

0 i8 ?+ n# v% D% e我地做左3朝元老喇~.~
Originally posted by crap at 2005-8-17 06:58 PM:
2 d- U  l8 p3 g) h- o# J第一版就呃得咁衡, 呢次死人喇
' E7 N6 `, `/ c4 L& T" l& \/ Q
hi  crap
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 18:59:/ J+ R- q% @0 O0 A$ k5 A3 U5 X% P
msn?
+ G& O' ?8 k/ ]3 n  |
hi~比比
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:00 PM:8 `% y6 [' g' \9 l0 n
3 j1 b. {0 d: R! D5 W0 o+ M3 l+ P
hi~蟹少3 p. X) P. A2 ?$ y

s- l9 E9 k$ z2 |5 j( r3 n3 w. H我地做左3朝元老喇~.~
1 G/ o# S( F0 c/ D9 Q7 S7 e咁我呢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 06:59 PM:
0 ^/ p. x* X, B6 tmsn?
& n1 Y7 L  R. }" O" e& n# A. u???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:02:
8 s* w0 L( l* t" C; k& q7 s7 e
! N2 c6 b5 K- P3 r. ?咁我呢
  M" V9 M) N" J" M  b
你.......一朝都冇=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:03 PM:/ t' l  f' |2 a8 f- d
2 G& M0 p* e  e
你.......一朝都冇=.="
" o; b' _' j* j: i0 K6 G
唔係麻(玩野)
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。