<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 10:15 PM:
. E! g4 g9 B& N( o
$ t* ?0 _8 v4 G" H) ~9 {想講d 咩呢~直接d啦
/ p3 m: Y& B+ q. C9 a
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-31 10:16 PM:$ B. R2 ]( i8 N9 W, Q) {8 |5 X
6 S% q1 E& j# f# A$ M' Y! ?( o3 F
. p: j6 w# k) O5 Q% T/ b
做咩咁既樣呀﹖
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 10:17 PM:
1 d4 Y# O/ y6 t4 A
: A, t. b. t/ c5 V, u: H做咩咁既樣呀﹖
4 D0 v9 z  f9 K( m
冇野啊
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-31 10:18 PM:
; Q2 ^) f; _% a/ f( n; ]: X& T; r
冇野啊
- w% l' w& i- J7 e7 fokok~個個男人都係咁gala~無咩特別﹐而且你唔入去又會影到相既﹐唔好篤人背脊啦
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 10:19 PM:+ e5 W2 z5 [$ z* C0 v

* W* f5 `5 b& O1 ?okok~個個男人都係咁gala~無咩特別﹐而且你唔入去又會影到相既﹐唔好篤人背脊啦
) R! t2 N/ D. S2 I比你識穿左tim=.=
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-31 10:21 PM:
% M0 j$ F: K  t) ~$ r. z* c: U) R( w) a, q2 t! q$ X4 b
比你識穿左tim=.=
3 E  s' x) a5 N0 E8 |; X有時女人要扮哈白痴先會令到d男人有成功感gama~
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 10:13 PM:
( f2 z* z9 }! [( t0 R1 n# i  t, t" ]2 y# @) _
做咩呀﹖
2 R% c* M% ]5 P9 r3 C4 G( j6 h2 \
小妹~
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-8-31 10:23 PM:) J0 D, D2 v" A/ ^  I9 B

& [2 B5 B5 X( J! M& u小妹~
1 `) E* N$ h- _' S4 ^: ?
hi
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 10:22 PM:( y8 o5 c" i4 l7 R5 Y- d. K
, [7 e9 L5 M5 X' K
有時女人要扮哈白痴先會令到d男人有成功感gama~
, ?: I6 g  v. Z$ N/ z

0 H% f5 }1 f* H- n3 s但係你都唔係一個識得扮白痴ge 女人呢~
Originally posted by waterfire at 2005-8-31 10:23 PM:1 K! g7 T* d. b* z9 ^5 ?+ i
, L4 q& e( [! C

- }  g7 y8 M& @+ I# N7 s但係你都唔係一個識得扮白痴ge 女人呢~
$ l+ y4 V3 c$ P) y' S: ]/ t. I= =~咩意思bor~突然彈出
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。