<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 11:14 PM:
" C2 n' Y: P. d. r( k
( o+ z) f( }0 R, R7 k& ?- q4 @" m做咩咁講?
# \( ^# J- N$ C* o因為我影左試影相~
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 23:15:+ K$ @- b* `9 I' ~3 B, O
* J! p& b7 s1 i* M1 G. |
因為我影左試影相~
( d4 W1 j8 H6 R0 E% W( c. n/ l. S你想講咩?唔明
hihi~~小妹.....好耐冇見喇!!9 {5 G! b: b; A4 ?3 h) L& I

0 |) Q! h8 @, N5 I# B8 c3 i) Lhihi~~左仔
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 11:16 PM:
5 \/ c% I- D: K
7 a8 Z: O* g$ ~# W" e& H7 ^你想講咩?唔明
# I# w- O7 n% B' J6 W4 W公司唔俾~明未
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 23:17:, k  d) r7 ]0 B! L4 `. z
7 x6 D2 o& d) {1 m
公司唔俾~明未
9 z" M9 E9 n3 E, u8 a哦~都係唔明你講咩
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 11:17 PM:
# J2 s( @" ~! F# ~' h4 G& M2 Y3 I2 z2 I2 x7 ^% f
哦~都係唔明你講咩
) ~9 U" N2 k; b8 E- y) K
我簽左約~做model.....
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 23:18:& B1 G( n/ J) O# L! U3 n

" `# X; a, y7 Z% j' f+ r$ S- A我簽左約~做model.....
9 G, _+ T  q+ R/ r  @
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=77552* g5 B3 r0 v  A) j6 R! V% e
. l9 G6 V8 T% T( F- `7 W! X
岩你
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 11:19 PM:
# q* H: K& [# S7 M3 C; e6 r: A% L3 i8 U  h( r' V
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=77552/ E6 G0 ~" G5 f7 V  m$ x; D

# r0 q" Z( j1 H) Y( F岩你
" C4 j1 E: r2 e: `
我認真ga~我真係影晒相~簽晒約la
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 11:18 PM:
, `  U8 X( y% N. O
2 c  _( x  s6 I4 k$ g我簽左約~做model.....
9 v7 f7 c/ [  i& U% S  T
6 \3 X3 Z  h! F+ P: J8 {4 A7 E; E  `# M) d& C1 Z5 J" O. M4 D
邊間公司, 咁你一樣係叫返做simen??
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 23:19:( a7 n2 \' C3 D' v! J6 m5 f

- [3 ^/ A1 Q/ m- O& o我認真ga~我真係影晒相~簽晒約la
/ c8 m# Z. w6 B1 @( Z4 @* ~
admin出post既
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。