<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
sleep la~~88
Originally posted by roykenroy at 2005-8-31 11:58 PM:
; A6 h% W: u# s2 p; m9 C
( ?* V+ H  f- E% t9 ]. t真係有四得!!!* @8 e/ a2 l- y  @! y
* w9 w( P' b" N- Q) U# u8 S9 p
知唔知中國四大發明係咩呀???
1 V: c; {4 S$ [) W5 d6 t2 D$ f

& O$ B3 @$ D0 c8 b# v; W; R! e9 |1 y5 m$ N& p% R4 y4 l3 K
但我唔三從 6 |+ q: C  F. X8 l. Y0 n

- v3 |- O- G1 O1 ]% v. ~" Q粥粉麵飯
他約我去廸士尼, 我要他飛的士嚟
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 11:59 PM:
# r& e1 A; A, X- J- c$ D
1 Q( _- U5 J  \可惜,可憐,可悲...
8 H/ \& i6 S7 |' c2 N( @: x
) N! F9 J3 J' q, Q5 @* ^. y???
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-1 12:05 AM:0 O, s0 ^: l$ o+ t4 ]4 K) m
+ |% d9 ~, P- P# G! h% S$ l

w1 Q0 ~: k$ c, [0 Q! C- L( e) hbye bird
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-1 12:05 AM:% h/ v, P- V& x) v4 e
  p: T) p3 Y. T  O/ L: T
BIRD~唔知你以後會唔會見到我呢
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-9-1 12:09 AM:/ K( K# ^  @- a' z6 |

8 i6 @* c. [, g6 KBIRD~唔知你以後會唔會見到我呢
) O( y# [4 a  V) G9 R4 z
why??
Originally posted by roykenroy at 2005-8-31 11:59 PM:3 f5 A& n$ q# E$ o9 U0 b6 Y7 Y* C
3 i+ z4 a$ p5 I  t$ `, q. Z
哈哈哈...我都第一次比男仔打....
9 t+ H7 p' p. N. i0 w

2 }! O& U9 T3 l) `好似刑事架, 我做你証人
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-1 12:10 AM:
( }- A' K4 B! Z1 N3 Z8 h0 |
+ P' u! t/ H0 U; _! w8 H& wwhy??
! d6 Z  m# U" [6 q1 R$ P0 u你追返post咪知
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-9-1 12:10 AM:  r: ^4 K! g) G7 B  i: s, e

- U! X7 d" v. X" M你追返post咪知
, B3 o* O& k; I  {
哦~
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-1 12:06 AM:
. O9 N* w3 w+ Y8 A) i: P0 q( R2 w% |( u6 l- a6 m

; q) \1 d9 _! s1 B+ z; Q7 C, f5 h% d( S5 _
但我唔三從 3 ?$ I* x7 n! O# Y
1 D% n# X( B  [/ D" q
粥粉麵飯
+ b3 K$ m5 U+ I2 B! t/ v. H6 s% y
中呀...你好叻呀!!!" x- m7 u, [& T  v% [
邊三從???
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。