<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by JCer at 2005-9-1 02:20:
+ r! O' o; j% [& }; C* _; t/ `- Y" P& A' T
hm... 十世無用英文...
" x" J" d: L" g2 l& q- Z" u9月1.... 感觸良多
8 ~5 ^: J9 C2 x9 z' E. V& Z4 x9 E你冇讀書幾耐呀?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 02:22 AM:
: x+ ]% ^/ t+ M
9 s4 q; o, @6 m4 H你冇讀書幾耐呀?
3 p" x1 l9 Q5 {1 \唔講,我知你想大我 :cool:
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-9-1 02:23:
: S: Q* o' s9 F2 D/ O( W5 M  e; h& G) A/ q  B0 v
唔講,我知你想大我 :cool:
/ I: C3 H% r$ y. T5 l: }5 I( h; h
no~我要講我都有咁諗法,你諗多左喇
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 02:24 AM:# Q* u7 d2 H- u

4 r9 n8 X( W9 F/ W5 [" x$ X- K" Yno~我要講我都有咁諗法,你諗多左喇
+ e& ^$ _# M9 H: B' F
咁你可以去進修一下啦€€€人生流流長(劉翔)) ^( k. e! w  `% r% [& A6 _! H/ ?
又話學教酒....
Originally posted by JCer at 2005-9-1 02:28 AM:
* x& ]  {  X/ V. G: p4 b  P/ i8 e( D" r! g6 U
咁你可以去進修一下啦€€€人生流流長(劉翔)
- m5 p( o* B5 g2 I0 K4 k
三個爛吖
玩爛gag?
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by JCer at 2005-9-1 02:28:
4 S. f" m$ u! R: n咁你可以去進修一下啦€€€人生流流長(劉翔)" W. C  @6 Z& s6 V$ p" Q
又話學教酒....
( V: V$ q+ x8 [: a! C
我都想,不過環境未許可~.~
Originally posted by johnwu at 2005-9-1 02:29 AM:
( h6 I, F, ?( g( |% h' e( |+ q玩爛gag?
; q  L, K, M# q. V3 p5 O
咪玩. 我打唔到咁多字.... 唔慣個keyboard...
' F; k9 C3 _$ T" K: X. u呢排你地又攪咩呢又 ????
Originally posted by JCer at 2005-9-1 02:31 AM:
5 s  I) W: O/ ]( i8 z& V, J( _" m
2 e+ T  z4 D& p+ e( N5 N7 ?! t咪玩. 我打唔到咁多字.... 唔慣個keyboard...
" N) y/ ^0 t3 L9 |4 k6 g呢排你地又攪咩呢又 ????
; r8 X7 G( W& y
我都係玩爛gag 多
! F. T* r2 L- U去吹水see see
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 02:30 AM:% r( e: X  j; r  [0 {& c; K( T% V

- _* d/ e, M' p. z0 t( f4 H+ f  @我都想,不過環境未許可~.~
* K0 }* Q: a, q' J5 X你夜晚咁多時間, 去少d bar 就有$ la' ]# Z2 i& j1 w9 g; p" m" ?" T7 f
Originally posted by johnwu at 2005-9-1 02:32 AM:
- Z% a  s" c4 K4 o# o2 Y3 p" `' f! {
我都係玩爛gag 多
; S, M+ V5 b% @9 n7 V4 @去吹水see see
. T* Z: _2 w* gwhere ???????$ @' b0 p, r9 K& w7 S# b
9 v4 U# b- F) E

" E% l0 G$ ^& ~sundAY jockey day is back ~~~ JCer also will wake up:cool:
* D& i' ?) p5 {+ o; K  C+ c
: @" C- Y7 F1 F3 B6 |[ Last edited by JCer on 2005-9-1 at 02:34 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。