<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-26 01:06 AM:6 l' f" Z/ |# ^, ~( n. T/ v
( e# x1 n; n  u3 X
我加多左佢分,阿雀扣返,又唔講比人知,而家人地嘈,佢話我
5 z, C) v, j  t

9 C  E4 a) D. @2 C7 V6 R+ @3 _* @無意見 =.=") S# B- }' q' k1 f" |
一人少句先啦
Originally posted by twh1110 at 2005-6-25 11:09 PM:' \$ @+ b- |# P* p5 Y
* ^8 P7 `" P& `$ a% c* Y
??咩事??
8 r" ?+ g: C! p" C" `; v$ q# x知唔知"太凍"點解??
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 23:07:0 h! r- [# ?( W  k7 z% p
2 J; T* g( C8 r1 e- {
有關係咩 =.=]
# t2 U8 y! X, D
估下
Originally posted by 笨小孩 at 2005-6-25 11:09 PM:
$ W( n/ K( D# ~6 R. p- c
4 U% Y% |1 S! C
! L. L7 f& m8 m: l1 K- }不行…中國人每天都要吃米,沒有米吃,會死人滴!
- M# L8 h; L" Q3 V% I0 u
冇米吃, 咪吃飯囉
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 11:09 PM:/ H: j; {% a9 W9 C& W

/ r2 [# F8 E+ `* s. L6 r" B1 n唔夠我隻貓貓咁可愛
6 J5 G1 ?: w$ s, y2 c: g$ E
2 D& J2 x2 [: h  a) Z4 O
你隻貓係你嘜頭!一見到佢都就知係你

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 11:10 PM:) P- v5 h: P" U1 Y
9 e. I  }) w% x* W# a, }9 b3 f& _& V
估下
' l- I1 \$ x% [2 n$ ]! iget唔到個意境 =.="
Originally posted by 笨小孩 at 2005-6-25 11:10 PM:2 `9 k- a8 a  N4 F0 Q! o7 m4 p  O

. `8 N8 S. j5 U7 [+ E, p" @0 l; e( k& a1 }- Q
你隻貓係你嘜頭!一見到佢都就知係你
$ j! P. ?, i2 K唔係o麻 =.="
Originally posted by twh1110 at 2005-6-25 11:08 PM:; t% o. O& [" v1 f* a6 g

3 n( c9 d" ~; d/ ?7 z# q: L小米姐姐好可愛啊
* y, m; [: h" x$ U) a
=.='''(冒冷汗)
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 11:09 PM:" q% C$ K% w9 S

3 D- D5 L+ u' n4 O- Z# ~' G0 Q唔夠我隻貓貓咁可愛
/ u  e0 @) A  |* a# l
可惜我仲未有得玩簽名
【icon小偷™】
Originally posted by crap at 2005-6-25 23:09:
2 C. b" r% T0 E: I( Z無意見 =.="
' z7 w- K/ x8 u1 F* p一人少句先啦
, f* t5 e; r; x7 w7 e; ^) V2 M
我冇野,不過都要佢面對返
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。