<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 03:05 PM:% v  }( y0 [. ~2 ~2 N
問野:大小好壞----->縮寫2字
! T/ r' |8 F3 G) L7 y+ U0 k!!
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-17 03:08 PM:" q6 Z, G5 H. K# {7 O7 H

0 C+ }/ l1 u% ~6 Y8 W: {7 Rpretty_lautai in charge la~!~
( @- P! z" L: c: P5 K
我都唔豪放......+ S# @0 z5 o2 ?% R/ f

0 V9 l- w$ v- y' o; ^7 {要搵d 豪放做o架........
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-8-17 03:07 PM:5 }- Q0 V% D3 B  a0 [
8 j" e# v  }+ I# z
人蹟罕至!!!!
3 U) \! \5 f% l  s# Q1 f
3 a: d2 N% C( R
55.... 悶場....
他約我去廸士尼, 我要他飛的士嚟
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 03:09 PM:
6 J' E  w( H8 K& K3 d5 P5 n支持柏芝拉大隊!!!!!!!
# g9 V$ f; k( _7 P
8 w& j2 o/ p  B4 w! t
我都唔豪放嘅....
Originally posted by 將拍之 at 2005-8-17 03:10 PM:
- _% Y- a) V* k" L+ ], s6 j! S8 s  `

- K$ U2 ~1 ]( C; G$ A6 q如果搞個劉夫人信箱....
0 R% A: |. I0 i1 V1 A唔好喇卦.....我覺得自己會似個垃圾筒o架!!!
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by 將拍之 at 2005-8-17 03:11 PM:
' g% o# l; ?( G3 O
; G: O3 V7 g6 m  X$ z  k1 j" j6 f3 f
55.... 悶場....
2 C( s0 z7 F9 x6 r7 ]係呀....可能女仔唔多啦!!!
咪咪咪咪咪咪
back~~~
Originally posted by roykenroy at 2005-8-17 03:12 PM:; l2 P0 Z8 l- \+ L/ t/ F
4 a6 L7 ~0 J6 o1 H' u4 J
唔好喇卦.....我覺得自己會似個垃圾筒o架!!!
1 A& w$ O# b3 `; p  x
, c% l& q4 U- J9 |: ]$ K我會响個筒上面寫.... "阿之到此一遊"
welcome back!~89
Originally posted by 將拍之 at 2005-8-17 03:12 PM:8 Z( E1 }* Z- y0 N

! h! S( w6 r5 Q6 X. ]+ ]- l( J: V& }+ ^
我都唔豪放嘅....
3 t+ m0 X* @' Z/ |. c6 d1 k4 ^0 [外表斯文
* d- ?1 W7 t# h0 C" t1 Y. }# a內裡open:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。