<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:05 PM:
' N3 [* s. Z1 H1 Y2 p& s  j. N9 T5 G7 u+ v- v3 G. _' M
**** Hidden message by originally poster *****
0 _0 ], B8 [- O
邊個有30000點?
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:05 PM:
6 f* J+ n$ S: `. _
: J3 t  b+ V1 N+ i**** Hidden message by originally poster *****
# ]1 {. F# |  h0 Zso等埋00仔,crap先~
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 05:04 PM:. r) ?! K1 r, I0 U+ o

( V$ W, j  x8 j% n5 \冇人開我開, 最多唔置頂
2 j) g  j  _- o: v$ c8 l4 C

+ R- n- _; B& f- A可能成日有人度呃POST呀6 b5 F2 L! B. K9 W2 d! `
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 05:06 PM:7 q! }6 o+ i! _$ q
3 ~/ b7 d3 o7 `7 J$ D. c' q! N
邊個有30000點?
" z( B) d* A2 E2 x& j7 }7 f+ s
我~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-17 17:07:
7 i# c; M+ C  r" f
! o/ ~. z/ N% F2 Gso等埋00仔,crap先~
" L' \. V6 W1 i4 n. ^' \唔使啦,夠數我會開啦,有鑊我"咩"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:08 PM:
3 B1 i1 U: W: V! D8 ^$ |  M3 Y: e( ]& X! `8 t& ]# z
唔使啦,夠數我會開啦,有鑊我"咩"
" K8 @/ O, n' S: H& n) qokok
呢到要開個第三輯呀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:08 PM:
( A! i5 v% V5 {# v" d1 S, |$ g. r% g7 T; a
唔使啦,夠數我會開啦,有鑊我"咩"
! f! V9 Z5 y8 x0 f% B7 q7 U
好!
+ j9 U; l0 e1 ahigh 5!
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
hi~~大家好啊!!!) i& f/ u: R  D) \$ }& S
講D麼啊??  v6 b, [' E* K: f- V
關于【版友傾訴熱線】??
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 17:09:
/ U( q/ E  E* h: u1 {呢到要開個第三輯呀
2 g! S1 M" V1 E  h6 N好好好~0 }/ G: E9 q3 n& j+ b$ _0 d
係呀,你就黎做歷史既見證喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。