<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:26 PM:+ O* j2 w/ _& K" b/ s
! A5 b* G( x6 {1 X
數到鹹濕,我更加唔輪到我添    你排榜首既
6 e, V& R- E, k* O2 u- B
係呀, 應該係佬o麻
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 05:20 PM:5 D' X" N, B1 L; _  g( L* M% x
  n9 \& F4 r1 `! g# i: {
做乜黑咪變閃咪
+ Y( a0 ?6 c& e* ~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:20 PM:
" m, n+ g1 X7 a+ n! u5 v; T
# ^0 @5 [8 }+ N1 C2 B係咩,你都會讚我嫁~.~5 p; {. B' u4 m5 ?
我都冇話過我自己型,我好7嫁~.~- W5 w( O' J9 v( r7 h8 N
你幾時學左星星咁,玩閃嫁???
! }9 @+ V2 O# u1 k% z: \; @% R8 D0 Q; a  y" J
又係係兩隻野......
0 H; @8 C0 j8 @6 {
+ ?9 ?" @( U3 n9 A我扮緊紅綠燈呀!!!!!!.....咁都睇唔出!!!!!6 T  B/ v* M  z9 }5 M* ?: J! L
, m6 `! S( P8 s% h; {# ~8 b
唔同你地玩!!!!+ \# ?$ B' A8 e
  B; H4 K, z( H% \# _  A1 _  P
~~又又又閃~~~~
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 17:25:( C7 n. U: ?. d0 c( }
6 ~0 }8 j" r0 n
+ bad bad dog and tt
9 i; s. s/ N- v2 I4 l3 U
係喎,遲d追加返
hihi 各位
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 17:27:
+ _: S- ?* z' O& G% W4 n7 O& x( _7 U  k( l0 O) S
係呀, 應該係佬o麻
7 g; r- W1 C* n9 B2 c: v: N
仲衰,你當約翰,威水,tan留嫁
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 17:29:* z( O# @# ?$ l. S6 }* Y
hihi 各位
2 H  K; B; Z0 W9 I# f9 m+ o
hi~吹水強
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 05:29 PM:8 b9 I' f+ Q, @! P' ?! |$ ~# R
hihi 各位
- l+ W; d2 s! i0 L# D5 b3 {# U$ chi~abc
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:30 PM:0 h* \9 M; K% A# Q

1 L" {! S- U3 |仲衰,你當約翰,威水,tan留嫁
8 n; P% }5 K. t. w, i. M0 w, w
四大天王囉
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:30 PM:
8 Y; P, E! i) `9 U+ Z* x( c' n& N. y4 W% @' R2 W/ U
hi~吹水強
: L) D* t# M  v6 R4 r. M4 C
hi 左仔  吹緊D咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。