<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by stone86 at 2005-6-25 11:39 PM:- O$ D: o: `3 G1 Y0 Q/ u
5 a; L& v4 }% ?
& a; Z& r3 N+ ^
3 ]2 ^" [/ o9 m5 E
威仔要周圍飛,因佢是旅遊人呀
, J. d) R. u1 B* Jhi~~石仔咁夜先上黎既?
Originally posted by william303 at 2005-6-25 11:39 PM:$ Z( T4 a6 A; C6 W  m( t
- R  }2 a/ U* j8 z! e
係!插唔到咀
  l6 u8 P; C3 Z; s/ [% L; k+ _8 e3 q7 f

$ r. p, _2 C& u. {# S定係忙得濟呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by invisible at 2005-6-25 11:39 PM:4 |# Z  {! M2 |; Q. l
! j9 [5 F" r( O4 ?5 ]
me too
; I# _/ `% ~0 \9 U0 R好無耐
. G3 }6 J5 }2 x0 E5 B  F3 ?4 o: H
等我同你chat
【icon小偷™】
喂~你地不好o甘啦~~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 23:39:
8 U& `4 Q1 c, Z  A8 [
4 J/ l* C  Y0 }# Q$ ?* m& ^5 Q* l得喇,我唔多講ga 啦
) n$ R& y& @$ v4 i+ u6 N. Yok,咁你去答左人先啦
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 11:39 PM:4 _8 u! N( N4 T
8 N* `3 u: h: T+ C/ ]$ w' ~
得喇,我唔多講ga 啦
- P# p9 f1 {4 h/ J
唔好咁啦,雀左
係呀
& [: }, ^4 K$ W/ {8 T/ i8 [今晚睇左隻dvd,咪夜左囉
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by invisible at 2005-6-25 23:39:  |# r4 U) H: u% b! E; M
3 ?% E, _7 @( S
me too
2 R1 m0 O% i& g1 `9 ]: {好無耐
5 f( H( \0 W  f, e, ^3 _
不是嘛=.="
Originally posted by mingP at 2005-6-25 11:40 PM:
2 I5 I( ~0 |! Y0 R& L: t喂~你地不好o甘啦~~
/ h; s# |7 _/ x% Q
hi~~小米% ~, ^8 W; a! I  A9 q
同意
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 23:40:: q3 t2 a- Z5 p* G5 L

7 v0 l1 z5 N4 a4 c. zok,咁你去答左人先啦
1 P6 _2 g4 q2 [# M) I
link
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。