<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
push!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:44 PM:
- q) Z. X8 o8 \2 B+ z& p- N: Q9 u9 f5 E0 ]" x
你想唔想"咩"鑊先???
" C& H; Y) R$ P  O! ]1 S
5 k8 ?/ {/ i# w! p& k阿雀話分分鐘會比人狂插嫁
& H1 W  `; S2 d- m0 n7 p3 [- T
唔係咁搞野o麻
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:44 PM:
4 a; c6 W  E1 `) ?0 P; W" l3 ^) Q" e1 i6 _2 f+ D: b
你想唔想"咩"鑊先???
. s- H, B& E3 C1 G5 t- \; R4 v/ o  O' j( \4 o5 ^
阿雀話分分鐘會比人狂插嫁
$ z  `1 C  ^6 {3 y1 s6 W& E
唔咪呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 05:45 PM:1 c' J7 B. t* ?3 q/ G! G
, U- S* D" @+ _) q2 H* {+ ]5 k- T
兩樣都唔想
/ Z7 i$ G! Q- i* \: c( X
咁我斬你囉
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 05:45 PM:
% g  q: t9 m  ipush!
8 E+ F# b( c, n$ m果然係呃post王....... =.="
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 05:45 PM:
# q6 J* ~9 j7 \4 U! k# Q# e0 M- X; X. I  }" @4 F, |4 F
兩樣都唔想
9 z- H! v1 p" w1 ~4 B% p3 H唔得!!!!!!
( D; [  [$ g8 S
- X# j* g5 s# ?( F" u) Q3 ]+ i% H2 F5 b一定要簡一個!!!!!
4 h- B  u) _) ~; {3 W- j
) r& o: S: Q0 Q: L4 ?; ^唔係就兩個一齊斬!!!!!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 17:42:4 ~% ?; |' I9 t* D4 Q
0 I- T9 g# v: W7 B
唔咪掛,咁大濟
3 n  A" e0 h3 _5 V. _
青竹蛇兒口,皇蜂尾後針.......
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 05:46 PM:: p5 X. `9 X4 b

) M$ H5 M0 A) y3 t. Y5 ^咁我斬你囉
) @. N' |( e! K# j9 {8 n- u- l救命呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 17:45:
) ~( M5 m9 Z, {9 K+ _( Z# K, v6 {
+ t- q7 h. Q% T8 c- w# T- ?' c+ L唔係咁搞野o麻
+ `8 k- U3 r" Z係喎,你追返之前2-3頁既post啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 05:46 PM:- s9 W- C" W) w: l
% T# L0 ^. \, v, k
果然係呃post王....... =.="
2 l( ~2 o! k2 H9 s$ ~: W% K3 n
係呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。