<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:21 PM:
5 n' L( f" V6 ^$ l. u" i5 s, P+ y* K+ n& ]; t
唔講你知
$ |2 y$ Z9 k7 f9 u# O1 H
唔講都知
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:21 PM:- G- D0 G0 z$ d5 g+ A. O
" l( P/ B7 q5 `7 _/ P
00,我地算唔算3朝元老呀
3 |) u& ]' x! P- G
算............
: k8 b! b* p- `9 Y, m我呢d後輩黎咋
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:22 PM:
: T+ I; u) M  Y  U, A0 ]* J# I/ E! m( V* B
仲有2x個post
' D/ u$ a# c7 Z8 ?& A4 |$ O0 C2 f+ a$ ^好快
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:22 PM:. e3 e0 [! g! j' W' J. G
快D爆, 爆左就訓
4 B$ \3 e) a0 i" E6 `
你好似等打爆機咁 =.="
(心急中)
8 B# ]0 ^) i; A( d. a心急人上
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 06:23 PM:9 t3 O0 c  a$ l

. B* x( K" ]  [( L1 w好快
5 a" T! I: O  q  ~8 x% e4 r
呃多幾個post就到啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:20 PM:* k3 v3 t0 _0 D  L1 S2 f! r1 {
% t2 m5 q6 `4 i' G
放鬆d啦年青人
! \" B! o4 c' `
我好放鬆
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 18:22:) ~2 b$ ]# {1 W* p& }# V

- H( k# d7 D; n1 [我呢?
- ~0 P( x( Q: I3 H: W你呀....兩朝半得唔得呀
4 [7 `) |% x9 x$ ~2 e! K. S& |, f! W0 t2 p1 N8 @7 t& p
你都係3朝元老呀,開唔開心呢??
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 06:23 PM:
" a' R. e% x) S  F7 ]3 T" B, G1 J) u3 x  D/ a& c! i0 i! [
你好似等打爆機咁 =.="
6 ]- p1 f' e7 p( u
直情係
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:24 PM:# n$ j+ ~5 I3 }/ `* f- a! E
(心急中)
( @9 H* m8 r# F; ^5 L! M. S: |( w心急人上
3 ~9 H( J9 W: m3 j1 u; m! [- p
又不是八十年代...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。