<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 09:58 PM:7 a! Y5 X" E3 J. W1 o3 P

- C; X! l' C1 a: n6 N/ m學下囉,之前呢到唔係好多人打字快嫁,我都係其中一個
2 S4 m7 _9 W0 A9 J7 D' n' {" r3 j
我都係,e家打超快~!
Originally posted by 左輪仔 at 09:58 PM 21:58:
( m) E! W( F+ f, `( n. ], f3 m& V. ~+ j1 o0 n' f
學下囉,之前呢到唔係好多人打字快嫁,我都係其中一個
5 D* e$ E5 J- m+ p/ G3 g, x% E有志者事竟成~~
Originally posted by wer at 2005-9-1 09:58 PM:% W0 ?: C- T/ ?: x' t

! i5 M) ^5 X, V& J/ a) y, x* M- p我要去平機會
% i. I- ^; B& V' j+ [
我都唔咪好明你講咩,大佬
Originally posted by abwong886 at 2005-9-1 21:59:
- J; F* |# z8 U% b9 `
* d6 H; E; v' ~2 N; T# B; ?" D* j! M這樣我都知,我識做架
  J% _, O$ O# h但其實abwong886是26fun呃post專家
EF小人物

Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 10:00 PM:
& _+ K2 B$ I" O5 D; O8 c" f$ I/ P, D1 W( p
咁d人更加唔會入黎@@"
% i$ j: z  {% d: s6 A, `8 l
我都係咁話!
Originally posted by abwong886 at 2005-9-1 21:57:
9 A  c1 l  B: d! E' p2 Z
6 Z6 t# t/ t  ^* C你都唔咪好得我幾多呀
- X9 l" P5 C8 H: X
做人有時謙d,唔好下下都咁直,明唔明呀
Originally posted by abwong886 at 2005-9-1 22:00:+ o! ]- v2 m: l- x
9 u, P7 @, d$ R: ?
我都唔咪好明你講咩,大佬
1 a6 A# o* p' @
唔明?告你歧視
EF小人物

Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 10:00 PM:
2 q7 o3 ^' A- h, O1 `6 N  ~; v3 m) A; `
8 g* s) V1 R, A( i3 s
no new ppl , no new moderator appear
Originally posted by 左輪仔 at 10:00 PM 22:00:0 w# l" c# P! |" n- F
# H( \, C% S& m
+ h: q, o. t6 a- Z" J) Q
甘又系丫~
Originally posted by wer at 2005-9-1 10:01 PM:
; V+ ~0 b" n" a: t  V* ]2 u8 ?4 r' f% o% d4 S  L8 s
但其實abwong886是26fun呃post專家
# K+ c/ S: E8 l1 q) E* ^你自已唔掂,係度話我都有
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。