<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-26 01:24 AM:- x7 h/ I$ s" [2 Z6 L- _
; n) G2 s- @- p

) C9 l& F4 ~, `/ e- k4 E& zEF文
+ `2 L3 Y# h& m% ~: `. `咪係,我自己都有咁既感覺
【icon小偷™】
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 03:27 AM:/ \& t" j" c  q+ c, U5 C3 y$ g, L3 n

) v; Z* Z$ D4 d2 t( b7 R9 C4 R! z) i4P's之類果D呢。。。不過我都唔太清楚﹐中學掂過﹐而家唔記得
6 [( U, U8 E( i" h" C. X
+ |6 ^: R  k) q, Y3 y
呢d就係果d basic野囉
/ W- B( _* b( F" L$ D有d麻煩人搞事, 有11Ps.....  O+ G! I/ L* ]. J5 I
但呢d野唔啱marketing( d, g$ ~& s2 ~+ y
好快無人理! i( l1 B$ W3 G$ _: t5 @5 m
而家最多7Ps
Originally posted by invisible at 2005-6-26 01:27 AM:" J5 l4 @+ Y, M8 h5 I
# c  D$ R+ T* ?1 Y2 R
* G8 P% J0 B3 M
唔好係透明魔就好了
3 e4 F0 g% v8 |4 R/ g4 y, w
你想唔想﹖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-26 01:27 AM:. u; }1 O$ ]/ H! ^) Q

T/ \1 x# @5 i! ?8 B6 r地方黎喎@@"
3 H: `& ]+ b0 F# m+ e, l5 f3 l" n由於全神鬥士都係北歐....- B$ M$ M6 s4 ^6 F  \; a

# x# T. k( e) S" E故以戰鬥區域作地頭
Originally posted by invisible at 2005-6-26 01:27:
" x" W, G" ?3 F' ~( J- O* V1 q% Z6 L9 N# n/ M9 v9 q+ Z! X

2 t0 o* ^8 A  x唔好係透明魔就好了
+ ~- B; {" E! o呢個字未輪到你用…有人先過你!
Originally posted by jublio at 2005-6-26 01:29 AM:
: H3 t$ U1 L( t; ^# @. l# C; E3 B- M* X
呢個字未輪到你用…有人先過你!
5 `8 _6 _) ?+ v$ o3 [
哈哈...威水
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 01:25 AM:
  ]4 ~+ F5 K8 a! k. \9 W. q1 `9 L6 `+ v7 ~' {; G# ]% ]. N
你唔好對INTERNET甘有信心呀。。。。你所寫既野都係o係個SERVER度﹐如果SERVER比人炸左﹐你咩都無架喇。((些少誇張))
, m7 I5 X0 V5 @% {6 h. M我多數打係word ' u7 Q2 }0 N* V$ o1 r2 \( y
然後print出黎$ L# G- s3 [, D& p, \
最後才擺上xanga的; g) n9 S$ m6 R% M5 u
有好多野我想都係xanga同班friend講(eg.我既感受等,呢d野面對面好難講的)' c7 `( m8 a/ J0 t4 j) i
但有些私人野就多數唔俾人知的
無聊~
3 U: e0 K1 o- u( h1_____有冇試過買野向阿媽報大數以圖呃阿媽錢: 9 z1 Y' b  h: Y6 I
2_____有冇上過咸網
【icon小偷™】
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-26 01:30 AM:/ F# i& o& H* t' I4 k4 O. _
" N2 g5 E: _9 ~# _  R4 j! V$ f
哈哈...威水
- |. j  O" f9 {" m. W- o1 J) u
係bor
0 p8 }5 A, ?. q- ]' U1 G! w呢個名係阿威記的
Originally posted by twh1110 at 2005-6-26 03:28 AM:
. b, h# [) _4 X4 J. C4 e5 W% _9 k3 ]: f: A% p
咪係,我自己都有咁既感覺
5 \3 C  l! }1 p+ u$ i0 M/ k

8 B9 z4 N! H! A: y1 n講真...
. t6 H6 G) }. _( \* l5 {好文區真係唔關我事嫁....; h/ l9 [" k& y  X. M
我係頂硬上做嫁咋9 F) Q( s# ]+ B/ D1 }: z
你地肯接力我不知幾開心=.=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。