<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:05:
) ]$ @0 ~! M3 k" M, L# d* ~
& A5 Q  c- ?% v" j. B/ i唔係麻(玩野)
3 Z1 S! ~8 C  e, h2 ]0 a, M你係第二輯後期先入黎...點比個位你呀=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:05 PM:0 _  Z- i) F" x4 u+ ^; L
" r0 V, g9 c2 l4 D. k( R( \, h# R
你係第二輯後期先入黎...點比個位你呀=.="
4 R# Q* T9 |4 K; e" F  C唔咪中期咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:00 PM:
0 o' d6 P1 }( E2 d. Z
2 ?: S% j; i( ~2 f/ k8 J1 ghi~蟹少
" F2 ]( D( T# e8 u& n
+ o$ E: X5 ^4 V$ j- @# r我地做左3朝元老喇~.~
# l" i% S; |7 b

: j- o) [4 _9 M& ?1 h我呢?
Originally posted by catbert at 2005-8-17 07:07 PM:' g4 Q5 q2 |1 ~

+ z+ [2 L) Y2 A# e- `1 H; [
( x2 _: ]& }  S# U. y我呢?
1 d5 v% a7 X  A8 q5 N" p, V% v* I
唉...
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:06:" N4 O  Q% E" _; U2 r3 I' X7 a7 Y7 p

) w! ^( u4 ?9 F. Q  K% m唔咪中期咩
8 H% u# U0 p  B8 N4 }算啦,遲d你就會係嫁喇=.="
訓晏左唔記得左去踢波--”
Originally posted by catbert at 2005-8-17 19:07:2 D# e& h' B, [1 J9 y% p
我呢?
% V$ B' a7 o: T4 z
hi~貓& F4 ?6 E: _4 Q- q2 t
你都係喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 19:08:4 F; t7 a  {; \

. ^$ @" p' _' K算啦,遲d你就會係嫁喇=.="
( h$ L5 q, G$ ~+ H4 S% {+ ^
我係幾時入黎ga呢
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 19:09:5 O7 Q' B7 j9 A( k4 R

# E: A" W4 r+ f( z* `$ ~3 [我係幾時入黎ga呢
% q" C( O: P. r9 ?- ^$ h
@@"- Y( P; \3 z" `. Q
我唔記得喇.....
好老實,
: Y- O, I) {3 `8 H# E呢個topic由初期既傾心事, 國事, 天下事9 a! O( v0 c) I
到中期成為EF既大腦,
* d. v5 ?  O$ R* r5 N到呢期變左呃post聖地
5 Z& k2 |1 v* y( n真係有d心淡
) }; ]) ^: |' u1 B7 \% [; W希望大家俾下面
5 U9 s5 |/ e# z% K+ Fd post多少少字2 h0 E$ n. j2 x3 m
唔好成版加埋都唔夠阿甩哥一個回覆
, @$ O# ^8 m; @  I) O都係啱聽就聽
1 \+ R- i# J9 w9 z3 X4 ~3 B1 c' I唔啱就當我發癲把啦$ ^0 |4 A8 Z- X' A5 w+ K" r
言盡於此:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。