<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-26 03:50 AM:- x7 D4 }# }. n- ^8 o
5 B( G0 }8 p2 k) N, Q8 J$ a9 T
回唔切~
. }2 O. @& p; o! f5 H: G( s# j, ?0 [3 }6 N/ H* V
你條死仔開頭仲叫我回多d=.=
/ }3 a6 E" s9 \' P想我死
Originally posted by crap at 2005-6-26 01:50:5 l) G+ ]% [, e( n
7 k  z  R4 x, R% j9 Q/ l4 y

1 F- O% K& y% T# b. i7 m2 t& w3 L我econ(micro)好渣嫁
* P1 \8 d0 a' |1 Y% k好似我無樣野好…marketing、econ、finance!怪唔知得要讀accounting…(比起其他叫做好少少)
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-26 01:50 AM:
( O; r) d0 S6 b% q5 ?, L6 k3 u% dsleep lu..
! {) t3 q( ?5 K0 {& x' H( agoodnite all
/ \& N1 y$ M5 |4 l" b88ASU
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 01:52:! G& J, A. D3 n# T' _
6 Q5 E+ f' M) j3 o  S7 n
D文化人好寸架﹐但距地又寸得起鍋。果次睇距同便利做訪問﹐睇到我眼火爆。
( r* u( t! J* C& I* O& m0 L- O
係呀,同佢地師傅風格唔同@@"
Originally posted by crap at 2005-6-26 01:47 AM:
9 _. @( y  W: j: T9 R2 S% L; `% _6 x& v
; N! b1 `6 @5 j5 P2 V2 U3 H, a$ U# W3 G8 @4 N
佢既不羈唔太適合做版主
3 u3 Z7 y1 Y8 v/ J( |5 l
我好冷靜ga
【icon小偷™】
Originally posted by jublio at 2005-6-26 03:52 AM:  B7 Z3 d2 U& S1 ^
$ {! s6 w- t8 Q" N
好似我無樣野好…marketing、econ、finance!怪唔知得要讀accounting…(比起其他叫做好少少)
8 l4 J* _$ Q! y
- T1 U1 v% ^4 Z: L+ b2 M
我未讀過=.=0 O7 Q; w' o' R3 L6 v: r
accounting讀得叻好好搵嫁噃
Originally posted by twh1110 at 2005-6-26 03:53 AM:
0 s; B2 O3 C$ |5 b* Z% L" Q, q9 h
我好冷靜ga
  v9 [2 L; s$ }  T; O' P
& v+ u5 q- e1 g5 y+ q  M又唔可以太冷靜嫁喎/ U" Q5 D! c4 G% S
有壞人要出手嫁
我比較鍾意劉天賜(賜官)~
【icon小偷™】
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 01:52 AM:3 q2 Z/ \, p: n, V) t
) C- J9 n" p$ O/ \- p
D文化人好寸架﹐但距地又寸得起鍋。果次睇距同便利做訪問﹐睇到我眼火爆。
5 n! y) d- x( k- J" V* m. h
點解眼火爆既??* M$ p2 s! a7 j6 R0 E; z
我每日都有睇佢專欄
! f* B4 l; _0 G& q0 K- @" ^以佢既文采稱佢為香港第一才子也不為過!
Originally posted by crap at 2005-6-26 01:54:
7 s; ]/ T% b: R: h6 }- E
0 D0 p" ^7 X) l# C" Z8 I
* O1 \; r& d! a) y! Q我未讀過=.=' ^6 d8 }) t* I4 B% i6 Q4 w! k: _
accounting讀得叻好好搵嫁噃
, f/ H0 j5 Y3 b4 c' g7 p5 v
well…最慘讀唔叻…呢下死呢…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。