<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-26 02:16:' c" o+ d+ d) n  z
燥丫麻
6 ~$ e9 o- N0 R, P  v: I/ ?忍下口啦....
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 02:15 AM:6 a" W8 E% ^  x% n& O5 U/ f
; W6 j" \9 ?) W1 q0 B, |
所以我真係好天真無邪架咋。。。咩都唔知
8 N9 n4 S+ i+ }, T/ i5 D1 p9 U
我仲天真無邪,我知得仲少過vivi姐你
【icon小偷™】
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 04:15 AM:
$ d, a- k6 B9 p: e, s  C% ~) g1 R; f1 E( g
所以我真係好天真無邪架咋。。。咩都唔知
+ M6 K! D! A( V  {* r; g
, ]( K9 f0 H5 A( j8 ?2 l; u. e
唔知好過知& ^4 w% g# }. m6 S7 R! t
可以留番d氣暖肚
Originally posted by twh1110 at 2005-6-26 02:18:
7 ]  }& K  e( W+ r0 A$ C
  H9 V2 x! V+ G6 ?& R  |我仲天真無邪,我知得仲少過vivi姐你
8 D6 a, y* y0 P! H$ Q
放心啦…我都唔知…相信唔係好多人知啫…
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-26 04:17 AM:
: }& J# k1 B2 t" a$ D: j
2 G* S  X. h0 t" v  V+ U8 V3 o忍下口啦....
( \+ v. j) P) ?; k& E- h
0 ]$ X3 t5 a  ~7 y5 }
快嫁喇
$ a% a+ T+ s0 t9 u好眼訓=.=
Originally posted by crap at 2005-6-26 02:20:
8 u9 ]. m& e: h7 Y- W8 J) F$ t7 H% ]
/ E% y$ \0 |" l& o1 C, e; h" _
快嫁喇
9 ~& x4 q& g8 d6 i! N好眼訓=.=
5 G% ]7 a+ }6 o. G( o: ~/ n
早d訓啦…
你兩個版主嗌交呀﹖
大家幫幫手^^
' a) [) s/ G3 ]0 ^; dhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=59336&fpage=1
Vivienna標準時間而家係早上四點二十二分。
Originally posted by crap at 2005-6-26 02:20:
3 S  k1 P6 n& c" b快嫁喇
" {) ?, {  K# {5 H" D8 k0 E: `$ w% ~好眼訓=.=
- `2 F: R/ q6 B6 f
辛苦你喇~.~
0 I3 f" _- n9 Q' ^" d( ~無言感激
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。