<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-6-26 10:17 PM:$ y7 I; J+ j* q5 o' q; Q7 d

* Z1 ]3 `  J8 R9 L9 J佢?無架…
2 {4 {/ s- L  l) Z) ~遲d去睇下d燈先…再唔係走去食日本BBQ算啦…唔洗自己整咁煩…
- ?' _# @" z: _% Y; q
$ O" D9 v- {2 y# X( n
貴到喊" Z% R7 k' E" [/ w$ Q0 D2 o
8 l; T$ t& N  X4 T/ w! p
你可以買電果d, 即係grill果d
! u1 i5 j2 n2 w* E5 P. A都好好味嫁
Originally posted by Rika at 2005-6-26 20:17:3 q5 C3 r* Y8 e/ B9 X
我終於考完試,各位好
# ^( |" G/ `+ ~2 ~; M卡卡…你出現啦…考成點?
Originally posted by Rika at 2005-6-26 10:17 PM:
9 K# v8 m' j8 \1 k- b1 O. E我終於考完試,各位好
' O& i3 |6 s7 ]. I3 N+ n2 U
' w9 Q$ c" W/ m  A恭喜曬
$ j9 y; ?  y3 v7 Z8 U, s1 }& D( l# v7 W) T4 u+ t
卡好
; Z8 J4 ]4 i& W8 w. M. B. U( q. n考成點?
Originally posted by crap at 2005-6-26 20:20:
6 Q4 ?3 i& a! I  z
( j0 @0 ^3 t" W' N9 O0 G
2 X+ v- a/ {; d* R, j貴到喊1 t! H# @! z" n/ _0 n1 Q
/ M$ X9 L. W* \: y$ R% \
你可以買電果d, 即係grill果d
" i6 u  c0 c( `4 v" d7 \2 s都好好味嫁
- A+ {+ q% k  L2 l成五十蚊呀自助餐…不過綠茶雪糕好好味!
Originally posted by jublio at 2005-6-26 10:22 PM:/ V. ?# F& @& o2 G
* F, T# V8 E8 o9 p
五十蚊呀自助餐…不過綠茶雪糕好好味!
) h. J% Q2 h4 N! m' \! ~  ~5 e+ Q3 D9 Y% B4 C+ X
我慳起上黎50蚊可以食一個星期喇~.~
( Y% m! K  T' p# j- y" b/ N1 s% t4 P% }& d9 p# |: S
呢度都有檔50蚊自助餐, 但唔敢試
Originally posted by jublio at 2005-6-26 08:21 PM:3 i& B$ H- Q% j7 C% Y3 m) K

5 _5 _8 B; ]+ t% K9 W5 d卡卡…你出現啦…考成點?
( p6 M3 T( @5 Q* M* |
隨緣啦,考完唔諗喇
Originally posted by jublio at 2005-6-26 08:22 PM:; h& G2 Z4 }2 A1 B, }7 l3 L6 R

, S5 D0 o, Q7 D6 v) ~成五十蚊呀自助餐…不過綠茶雪糕好好味!
0 R# \, _% ~; d! S我試過日日食,食左幾個月,超好味
Originally posted by crap at 2005-6-26 20:25:
# d3 i' k& Y! g* w6 d' h1 `. |! V! e3 P( u- N& h

K6 r' L& ^- V& y" ~. a4 X" R我慳起上黎50蚊可以食一個星期喇~.~) Q! c# k7 w$ L  ~2 }
$ M  p# m  |- m' ~5 `  P! o
6 ?$ [$ v! V2 N8 {) V6 y3 O) d無錯!所以我都超耐無食…
6 u0 m* g9 a! i" @$ b: G! _自己攪BBQ平好多…
Originally posted by Rika at 2005-6-26 20:27:
+ U3 k4 b* L4 L0 l1 u" S7 w% W$ `6 [  ~! p; i
我試過日日食,食左幾個月,超好味
& N1 b* B& U' {: ?# W你梗係喇…係日本食?
Originally posted by crap at 2005-6-26 08:25 PM:
  C9 m: y& j; l+ [8 ^0 {4 l9 W* L9 a

& h* q. `/ S" B我慳起上黎50蚊可以食一個星期喇~.~
) z: R# F# _2 g/ Y( E; G' g0 w6 u8 G. U( M  M
/ f  D( ~: \$ ]
唔出街先得喎,日日煮下飯煮下面,好慘架喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。