<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-6-26 09:16 PM:0 w5 Z' v! T& b. I. W! F

. ^# V4 k  ?6 S( ]/ z) `趁我呢個假期去試下…7 a' S$ n& u. q  ~% D! T0 n

) G; U- w7 `3 y; C2 l- M! Q不過我遠近都去…
6 Z" ^( S8 |0 k% s1 D3 r: B2 iLongueville果間我無咩意見﹐不過近你果邊﹐我去過一次之後都無諗主再去過。Macquarie Centre入面間Lello Gelato有水準。
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 21:17:' f1 t1 s3 u( \1 \; }6 t
) J. S$ I# S* B, g$ _
* x( X# N# S1 r, h  M* ]& b
男兒口大食四方﹐女兒口大食窮郎。
7 \: m( o, T0 ~& _& K
4 b" b+ W* H1 k2 J8 I' Y" b我同女友對CROWS NEST有情義結﹐所以經常去果頭。下次去試試你講果D。
! @. k" H) Z0 k1 d+ h% O
咩喎…
: o- W; B9 o7 |8 W
& d9 s# u1 V7 u不過以前係crows nest返part time…都唔識去食好野…
Originally posted by jublio at 2005-6-26 09:21 PM:
" s& D# D/ V  S! r' p3 x
; C) k4 Y' w$ N9 ^$ b咩喎…
# Q5 y4 u. b" {6 ?0 Y
1 i  b0 p+ j4 _% v不過以前係crows nest返part time…都唔識去食好野…
* w6 N( T' [  ]% c) |# d4 \9 S
Crows Nest 條 Willoughby Road 近 Pacific Hwy口果D全部都好有水準。
5 K. K/ M& ]4 X9 m
7 X- P  H$ _6 O' B* H如果鐘意食意大利野﹐Leichardt 無走雞。
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 21:19:
7 u5 ]# S+ y9 P5 Z' c, ?& M
6 `0 ]. w: v: s3 OLongueville果間我無咩意見﹐不過近你果邊﹐我去過一次之後都無諗主再去過。Macquarie Centre入面間Lello Gelato有水準。
8 m0 h. G$ r+ C
我都覺得唔錯…又係綠茶味…
7 k9 f5 Q7 }/ j$ Meastlake 都有Lello Gelato
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 21:23:8 [- b" s( W- `: p/ L0 B! e

+ o" H+ c" x7 FCrows Nest 條 Willoughby Road 近 Pacific Hwy口果D全部都好有水準。
$ e. b1 N$ i5 D9 F% V0 _2 _0 l( j0 g; t. f
如果鐘意食意大利野﹐Leichardt 無走雞。
! E* k  j" z8 \! Z/ P
哈哈…有一排我成日去…食到肥晒…
Originally posted by jublio at 2005-6-26 09:23 PM:
6 T; T; s: {5 |7 x8 w+ B, L7 s( p" n  K2 `/ {' V  i. {. _
我都覺得唔錯…又係綠茶味…
( ^5 R2 T( _  V' n+ deastlake 都有Lello Gelato
6 N# r6 k! j/ s: o
係咪east garden? 我諗住果邊遠﹐所以無提﹐唔知點解覺得East Garden果間好味D。
講食,唔岩我 ~.~
綠茶雪糕我都識整﹐不過無RECIPE響身邊
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-26 09:26 PM:
) m# ^, R5 u7 i1 B" X3 m0 m5 w講食,唔岩我 ~.~
. s+ `% H8 w$ D1 m! L2 h為何呢﹖你減肥﹖
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 21:26:: C4 O$ }. |! P$ W
( D. T4 H) ~" A8 V$ w1 _) F( H4 f
係咪east garden? 我諗住果邊遠﹐所以無提﹐唔知點解覺得East Garden果間好味D。
1 u- I  l- N1 U' ]# K3 [! q
個間多d味道架…有黑芝麻…macquarie centre個間無架!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。