<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
唔同價錢係視乎﹕, D) b9 s; Q* a1 K9 J! W. @5 y  l

% X( Y; ^4 e1 l: K" p- rOS- platform
' g4 c) Y. k0 P, c8 E" ]. wCPU- speed and actual unit itself1 A3 ~' U: |' h/ A2 p# g& W0 }
BT- blue tooth2 o" S& ?' H6 M9 S4 q1 `! n' @9 T4 E' R( X0 Z
Wifi- ---less broadband
  |+ w$ `, @% @" p) s7 A9 M4 nInternal memory
' W# a' U9 E- Ycard reader
& ?  X8 }4 h6 u  n, ?4 j9 l8 UIR-infra red.
6 H4 U: M& o; M3 E, q  w
( d/ k  s3 w1 J4 y你要諗下需唔需要BT或WIFI﹐尼兩樣野值好多錢架﹐仲有係個speed﹐有時你淨用doc﹐可能都唔需要甘快。
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 12:48 AM:7 ]; b" b; h0 |' A' B" j
3 Y" p: s+ F& T/ Z4 b4 H
你其實想買黎做咩先﹖有好多人買完翻屋企﹐結果發覺無咩用﹐跟主翻黎REFUND。((我以前做Dick Smith))
& \$ N' b5 c. ], c
hi~~vivi4 [& y# @5 F. O& ~+ U2 W2 k
同意,好似我咁買左咪又係冇乜點用!
Originally posted by william303 at 2005-6-27 12:51 AM:
) w0 }& g; w) Q6 v: P+ Z  |7 a1 w  Y/ n% S6 E3 h2 K7 B
hoho你好呀,第一次同你傾,自我介...
( @, c" ]# r7 U, \( i講真我都係今晚先入黎呢到
+ F& n; ~/ z! [+ P8 y好高興認識你,同埋我都係第一次同4 u1 p1 q9 i8 |
呢到d人傾計,講真幾開心wor
' u7 G3 g* `* V" \緊係會整日黎啦
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 12:51 AM:4 O! A  |) q" u/ s' ~' p: |
唔同價錢係視乎﹕
  Z4 g- T- R& i1 c
. Z& E8 T7 |, u9 g  [' z& KOS- platform
, _  r5 w0 h1 C& _4 z9 F...
* w" h) I9 d, {0 K5 b" ?9 Z
專業人仕=='
Originally posted by jublio at 2005-6-27 12:51 AM:
! j% X. R7 K/ k) c6 P: j6 g8 K( i! Y2 l$ c. b, w+ k
你做過dick smith架?澳洲有樣好就...
7 w% F- Q, q! B2 s& J% IAU$400有找﹐你睇下1字頭過D HP PDA就係你要果D。。。。不過你問下老公仔先啦﹐可能距想你買部high performing D既。。。。男仔貪玩呀麻
Originally posted by hoho886 at 2005-6-27 12:54 AM:
6 x( T. t0 x; ]7 ^/ A
6 W" N+ G5 r- Y- }: i講真我都係今晚先入黎呢到
0 ^# m4 [% e( s好高興認識你,同埋我都係第一次同$ w; i) F3 b7 h+ m7 n5 [
呢到d人傾計,講真幾開心wor% T; Y, y0 \) O/ P+ [+ d9 C
緊係會整日黎啦
- n& F' c1 n+ {, G  c$ A
Originally posted by william303 at 2005-6-27 12:52 AM:
* D8 o$ b+ G. R. J& p! b
8 ?+ G1 t' }8 l4 d9 e: \9 zhi~~vivi
* j9 _. i6 w" y同意,好似我咁買左咪又係冇乜點用!
" q9 M+ n# `( }8 j. jhi will!! 我咪就係囉﹐成日比D廣告吸引﹐上年年尾買左部IPOD之後﹐用左1個月﹐後尾就無好似初初甘成日用﹐終於2個月響EBAY放。
Originally posted by william303 at 2005-6-27 12:51 AM:
3 j& C; g: X  ~: b, L; m% q' l- C0 Z2 A4 v0 M
hoho你好呀,第一次同你傾,自我介...
6 Q: d0 ^. v+ w) |- v% f你都幾多名woo~
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-6-27 00:52:1 k0 G3 a, o" r' R6 a% R

4 S7 u+ F) o" V4 jhi~~vivi5 B" u+ B- G- @! |! D
同意,好似我咁買左咪又係冇乜點用!
+ u6 `1 c, p0 R1 }) k- h4 |4 G8 ~你個部HP仲要超貴…對於我學生仔黎講
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 12:57 AM:
+ g3 o) A  w. B0 m5 U  W& C2 h2 X/ m9 O: P
hi will!! 我咪就係囉﹐成日比D廣告吸引﹐上年年尾買左部IPOD之後﹐用左1個月﹐後尾就無好似初初甘成日用﹐終於2個月響EBAY放。
0 S* H# W) c, c; i2 `同意,所以每買一樣野真係要諗清諗楚
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。