<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2005-6-27 01:04 AM:
+ F  N) n. U. o+ ^7 \1 _) n7 R- |& T% u4 O  \
係呀,L牌囉
1 I8 `5 r" h% D% V
7 u7 s. y; }& a4 ihi william, tt, vivienna
$ B; c! i4 o  h- o/ r9 D/ H我以為你去左游水添去cool cool.
Originally posted by jublio at 2005-6-27 01:03 AM:
6 z7 c1 h, \* F' x+ L# B: {
+ W6 S: I( m0 f; Z東芝?好咩?mp3又有乜好介紹…我都out out地…剩係識ipod
. Z8 J2 V6 O: `, ~東芝ok架有成20G,又可以睇相,依家都係大約2千零!不過我果陣時要成3千5銀
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 01:04 AM:
+ ?1 P3 ]1 b0 J* K  C$ K2 ^, a2 K( ]+ ?/ r% S. w9 q
WILL WILL係咪有20GB同60GB揀果部呀﹖
7 U: w) S3 S# ?$ Fgigabeat?! J7 _1 N' y, j0 f1 h
有得睇相
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 01:04 AM:; G9 K8 f  }6 j& K! o+ u
* D. L0 F( E0 I* k1 \" d
WILL WILL係咪有20GB同60GB揀果部呀﹖
4 \) A# f/ K- P+ [, ^) {! O55
Originally posted by william303 at 2005-6-27 01:06:
/ Y8 y9 n; h3 s
# F9 e. ?' ~0 @0 `, I東芝ok架有成20G,又可以睇相,依家都係大約2千零!不過我果陣時要成3千5銀
) o, T' F& }8 r5 n
等我去睇睇乜樣先…
hi各位,我又黎啦- C8 d9 ?3 z9 {0 I4 ^
唔知大家而家講緊d咩呢??
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 01:05 AM:
0 n6 ~/ J, o7 Z5 Z
3 f! c5 m8 b- S# U0 F3 {- J我以為你去左游水添去cool cool.
8 G  `; C% E0 Y  X4 W; q我行出正門,三十秒唔洗就係海灘,真架
5 j% t- I' v' h# k5 q不過好凍,我唔會游,冷靜左喇
Originally posted by hoho886 at 2005-6-27 01:07 AM:9 I3 X- P$ m+ ]# q& z0 b6 }
hi各位,我又黎啦$ f  [! f+ h( B3 S( y% W* D9 b9 O
唔知大家而家講緊d咩呢??
( @9 d# q9 L" b; j+ C7 JPDA﹐美女話想買﹐猛男齊齊幫。
Originally posted by Rika at 2005-6-27 01:07 AM:, }1 i1 M& p* _, ~( p5 _
3 V/ i0 j% c- t/ F# H' k& i
我行出正門,三十秒唔洗就係海灘,真架
: d  q1 [( U+ q. f/ L不過好凍,我唔會游,冷靜左喇
" L5 ^% G) j( |. p2 Q5 zadelaide嗎﹖我都想去下
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 01:09:
  r0 ~' F* ~' t8 W* t; \: q0 L3 w1 _% v8 p
PDA﹐美女話想買﹐猛男齊齊幫。
. g# A$ P3 H7 |) B改口號啦…Mp3喇而家…, M% g- a- O0 Y5 K& p

( E  W- ~* @7 m0 v; j% P不過隔多陣又唔知會想買乜…哈哈…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。