<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
咁多位我訓先啦,慢慢傾,goodnight
Originally posted by william303 at 2005-6-27 01:11:/ I# I: a4 E; Q
咁多位我訓先啦,慢慢傾,goodnight
" p3 @# F2 t" e* D5 b( Hbibi really
Originally posted by william303 at 2005-6-27 01:11 AM:
$ G( P% U' R( p, E1 i' d0 l咁多位我訓先啦,慢慢傾,goodnight
7 ~. f1 [; R! J0 D2 s2 w88 billy
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 01:10 AM:6 @  j4 t, A0 }; m( |. k) D
0 M* Y% V; S8 y
adelaide嗎﹖我都想去下
5 P9 a- \3 O* p- N3 A
係,鄉下地方
Originally posted by william303 at 2005-6-27 01:11 AM:
; C: \. h" P& ^0 z咁多位我訓先啦,慢慢傾,goodnight
, E% Y* {7 z5 h* x& B- Z9 }$ r
bye~
Originally posted by jublio at 2005-6-27 01:10 AM:+ C1 F& C9 ?0 m: _* A& W. o
! T: Y" G2 ^% P' e! I0 H
改口號啦…Mp3喇而家…$ m5 V2 ?. N) d7 z, M; t: c/ ^

) B. f' K7 `& l9 I$ Y7 T不過隔多陣又唔知會想買乜…哈哈…
, ]1 D9 o; [* f2 r) ?
幾時買車﹖我幫你試車
+ P0 A3 l5 O+ T9 J# c咁多位我訓先啦,慢慢傾,goodnight
1 K5 S7 w0 ]6 c4 Z再見really
【icon小偷™】
Originally posted by Rika at 2005-6-27 01:12 AM:  B! a3 F8 R6 P. m
; L' n4 X1 I& q9 k" Y
係,鄉下地方
' O0 R3 O/ J0 O# p
perth我都好想去
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 01:13 AM:
9 q4 w& E9 Q6 K, }1 W, T* ^8 j5 V. ~3 v2 K
perth我都好想去
% T. B5 a1 C. t
我聽人講,o個到同我呢到差唔多,可能仲鄉下
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 01:13:& I$ m/ c+ d7 H& H, s: J2 O: I

, k* c1 ~/ g' G* O* k4 y幾時買車﹖我幫你試車
' e# K8 d% t/ i8 G想買好耐…無$$ =.=" 想要Jazz…Accord Euro…(兩架太大分別)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。