<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-27 15:17:
0 N3 h8 @/ z6 H) M; H
1 k; T1 o; d# o" j7 H多謝支持,無言感激
- m, f9 B' k  z0 H) n遲d得閒等我地幫手,一齊搞旺個場佢^^
全部去過,你講黎有乜用,我仲要係往係hk添....  $ u. {! [7 u( l" g: J1 B
, c: ?; o0 O& O, u+ X# g  d
咁阿kan兄請問你有咩好提意,或者我等你post D好介紹呀!
" K/ y& L0 X5 n( ^0 F! n' j我唔知以為你住澳門添
2 W7 w8 m- k+ C; g5 X0 e
1 k4 D4 C: ]  t, D. M
威仔
& P4 G8 k. Q; J% H你做版主真係0岩晒你呀,有些人係咁架,做比佢睇,唔該都無聲 ,仲要彈
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-27 03:20 PM:
2 _& y- G& c% a. x
# ^; S' f1 t2 ?9 {8 t  ?遲d得閒等我地幫手,一齊搞旺個場佢^^
9 x" Q& ?0 I6 o4 E
咁~~我等你囉喎!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-26 07:14 PM:
; c6 e6 b6 _2 a1 u1 h
9 I+ V" F0 c( }2 u+ uhi~祖兄
, F) y- Z# z5 l4 e5 Z* }( Wnice to meet u
+ I- d. U' _: [% ]# B; h你係02版既支持黎嫁,以後多多支持
8 ^4 @" D) [: L7 a+ L$ [) W' P. ^
" `6 R7 q2 Z  v; G# B" `  F) ohihi 各位巴打~
4 ~* y, V8 L  @6 e# ~' t3 U; j對我依d 02愛好者黎講一定多多支持02版5 s/ S) R8 H6 L. P8 O. _
依輪搵緊料,所以無咩去02版$ @: ]9 Y; {6 ]6 z) ^; D
其實william 兄唔洗咁驚丫,好似stone兄講咁你個版有市o既,
0 e& O" u5 P+ \: L好似我依d窮人咁,唔去得,睇下,恨下都係好ga
看貼不回, 發言灌水, 小白至此, 永逐版區
威仔
5 Y0 |3 x0 u% n3 C$ d8 e我想係你個區討論海洋公園重建後或要加價,得唔得呀
~夜越暗~ ~星越亮~
e~~@@
, e! p0 A1 J0 F( B' b. U海洋公園重建咩??幾時ga事呀??
看貼不回, 發言灌水, 小白至此, 永逐版區
忙裡偷閒,同大家打個招呼
【icon小偷™】
Originally posted by stone86 at 2005-6-27 03:22 PM:
% c, n) a8 a8 V; a* [9 \威仔4 v7 m. [2 _4 ^8 \% G& @
我想係你個區討論海洋公園重建後或要加價,得唔得呀
. z& l7 v. I$ r% ^. J5 }4 k6 Y唔好玩啦,大家都有呢個言論自由,係唔使問我架!
Originally posted by william303 at 2005-6-27 15:20:- ]8 W4 i$ E. T) l2 M4 t$ u; R

5 i2 k: D; [0 ^# `# J+ T7 D$ |咁~~我等你囉喎!
- [! L, `3 H/ G, b1 g# ^
你不如開個topic,關係留學生既生活...
+ ^( Z+ M! c  u$ r6 {* t6 h$ `我諗蟹少,卡卡佢地成班都幫你
Originally posted by joebar at 2005-6-27 03:24 PM:; ^, _( F1 @+ H8 N3 D  z* `
e~~@@
/ ?) U' y6 G  e/ X; \" t/ g% t$ e海洋公園重建咩??幾時ga事呀??
- }# }8 }9 ^! W) W# F
; p, c1 ^$ @; M2 v1 A. y0 Q8 J海洋公園計劃耗資55億元重建翻新,海洋公園預計,在2010年完工
~夜越暗~ ~星越亮~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。