<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
我孤陋寡聞5 P) c1 T9 n  ?! |9 k
請問阿德雷德在那裡呢??
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by joebar at 2005-6-27 03:29 PM:
+ @5 `+ ^5 T$ u) g! L4 N- y" l; Y4 z2 b1 E5 a& h. A- Y9 Z" ~
9 O" [$ R6 m1 m% p/ ^
- x  `6 L( S1 o2 r
留學生一名~~
  V/ z: _" Q& }身在阿德雷德~
0 W! v% I/ n7 z3 ^6 y澳洲,依家天氣好唔好呀!
威威個版好好多啦e+
【icon小偷™】
Originally posted by william303 at 2005-6-27 15:27:0 M# K4 x( i5 ]0 x
都係一個好提意喎,等我諗諗佢!
# A/ g& A% d7 {8 p1 W
呢到真係有好多留學生....@@"
Originally posted by twh1110 at 2005-6-27 03:30 PM:# y: B+ X+ {( o
威威個版好好多啦e+
5 Q7 X1 P; x7 X: G- p) M我都叫威威架 -.-
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-27 03:31 PM:
9 h* Y, Y6 q6 w2 j" G6 `  _* C9 v+ j0 s6 ~8 a& k$ F, v
呢到真係有好多留學生....@@"
# ?5 O$ e$ u4 e. P
同意
Originally posted by joebar at 2005-6-27 15:29:  _: d3 \6 S. y% g. s
留學生一名~~8 ^+ n" q9 T7 {1 |9 I3 z# |' T
身在阿德雷德~
4 W: x4 h: E! ]& l7 w  `- a
又係澳洲幫
Originally posted by stone86 at 2005-6-27 15:30:( ~8 D; Q3 L2 {: m5 a
我孤陋寡聞
1 n/ Q7 l# p1 k# K1 q6 ]. I請問阿德雷德在那裡呢??
7 }8 y% B5 [8 }. }3 a  O2 S澳洲
Originally posted by xthmkn at 2005-6-27 15:31:
/ F7 @7 X$ m  {. A* [, e: Q) J
$ c* K  {) A" F3 W) X我都叫威威架 -.-
# u0 F0 x) e5 W0 c8 \hi~狗仔
Originally posted by xthmkn at 2005-6-27 03:31 PM:
7 B& u0 {% u! ]& l, C8 f9 I8 g3 K- [+ q
我都叫威威架 -.-
8 K6 Y; O) u/ Q; a/ V
你又係??6 Y6 D) w3 ]& J
唔係狗仔咩?
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。