<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by xthmkn at 2005-6-27 03:31 PM:& G4 x& I- |6 X. Q
1 [+ [- X5 t5 d- P
我都叫威威架 -.-
2 Y- o( [9 k' {7 h3 C5 ahi~~~威威
Originally posted by william303 at 2005-6-26 07:30 PM:
' l+ p& b& z. s, J' r5 z
- G8 B3 H; D# \$ t9 G% Z澳洲,依家天氣好唔好呀!
" b: d7 L4 H  e& N. T/ S& d2 s$ r$ ]- O2 y3 s
依幾日好d啦,有陽光
1 w  X2 |: R3 Q* [1 o8 u$ @" }# W前幾日落雨,個天陰陰暗暗咁~~
看貼不回, 發言灌水, 小白至此, 永逐版區
都係叫返我志仔啦
Originally posted by twh1110 at 2005-6-27 03:32 PM:: A) c* Z# j* Y, V6 L
4 [' B3 k# ~# F6 H. X# H
你又係??& b  i5 a/ D* S/ _0 ^3 f& i& A7 e
唔係狗仔咩?
6 T$ H) l3 k2 [4 H# W我同佢係被欺壓既一群
Originally posted by joebar at 2005-6-27 15:33:
% z+ I3 g1 v- o7 o) g
4 K/ b3 n7 D; P2 }; P, z# d2 O0 t* Q1 o5 e. S) t
依幾日好d啦,有陽光
5 \) P0 k  H5 K" J8 U前幾日落雨,個天陰陰暗暗咁~~
, a& O0 w; W4 A6 N( M3 v' e* I. |  K
香港都係咁.....
咁多位有小小野做,轉頭返!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-27 03:31 PM:8 n% [+ \- W! Z( J8 _# R

2 Z; ~2 X/ @" Q# L4 Z呢到真係有好多留學生....@@"
* A$ D7 B( J, W* E
4 D( p* _- w# A4 w$ L( f! g1 o
" k5 I/ T/ q0 M3 |9 t威仔* F2 @, _) P! [
一於搞過留學生討論區啦
~夜越暗~ ~星越亮~
我細妹成日霸住電腦 我而家先玩得
Originally posted by xthmkn at 2005-6-27 15:33:$ D5 S5 A; v  J. K
都係叫返我志仔
2 h  M* G& U5 b3 _* \) @: f我而家先知你叫志仔@@"
Originally posted by xthmkn at 2005-6-27 03:33 PM:
4 Z: e5 I! A0 m9 u' G6 A: s都係叫返我志仔啦
5 C: U8 L( P6 u3 q" L% y
1 b8 I7 Y  I5 o  B! d! _7 D9 b

: U  }8 U$ v) W2 Y. ?8 G0 e8 m9 YHI 志仔
~夜越暗~ ~星越亮~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。