<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-27 03:35 PM:
+ g! [/ K* b4 o' ]. G* @. d
5 Y& N: g9 ?& c$ d, o我而家先知你叫志仔@@"
% w) A4 h6 s4 d3 T4 _8 u
me2
【icon小偷™】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-27 03:35 PM:8 E$ [# _& x, m$ [8 t- E, L
9 {  q8 o5 g- M* E# n% Z. w% h
我而家先知你叫志仔@@"
8 n' y, O# x5 G  S1 P0 N
唔緊要啦 我呢d小人物 又唔係成日上黎
不過早幾日晌屋企搞party~
7 k+ t% @7 ~- L! a" I好衰唔衰比枝燒烤叉插親隻右手(手掌)~
+ j" @& P$ h) h7 X" ?仲要比fd 串話係聖傷=.="
看貼不回, 發言灌水, 小白至此, 永逐版區
hihi 志仔~~(好似好熟咁)
Originally posted by joebar at 2005-6-27 03:38 PM:
! x& S2 g& P. Y$ D不過早幾日晌屋企搞party~; ^& D) \5 B& o4 ~/ j% p
好衰唔衰比枝燒烤叉插親隻右手(手掌)~& a$ B" a  g% V1 R3 j& x- g8 O! ^) o
仲要比fd 串話係聖傷=.="
& N, S3 n. V1 G% T" `咩係聖傷 -.-
Originally posted by joebar at 2005-6-27 03:40 PM:$ I6 R! |8 |) ~2 p
hihi 志仔~~(好似好熟咁)
% B' L' r# H/ _4 Y/ i4 E0 P
hihi 點稱呼
Originally posted by joebar at 2005-6-27 03:38 PM:
7 f. _" |5 l- z4 f4 U不過早幾日晌屋企搞party~
7 q. c0 x0 q/ B7 @/ `8 `* L, X好衰唔衰比枝燒烤叉插親隻右手(手掌)~
+ U" r5 i/ H/ o; r/ M仲要比fd 串話係聖傷=.="
+ H) j# D% k/ a$ X  a' B0 y
# f& y9 ~' T2 z2 _! u; a6 f' a" X- Q( `8 A
唔係好傷呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by xthmkn at 2005-6-27 15:36:! r, Q# e9 O/ i/ i& `1 x; ^
# c4 [  R0 s+ a$ D& d
唔緊要啦 我呢d小人物 又唔係成日上黎
: J4 W) J% \. T唔係呀=.="
0 w/ r8 ?$ `! {. K# F: p係你次次上黎都好熱鬧,冇時間問@@"
Originally posted by xthmkn at 2005-6-26 07:40 PM:
5 W0 u' }: t0 N2 t, O7 g; l7 q( j; w! [! L, A4 d: [
hihi 點稱呼
" Q# n+ F' W1 [
0 W, a0 ~8 [; u1 \: v% d5 C. Q叫我阿joe 啦~
Originally posted by william303 at 2005-6-27 15:34:
/ g7 U* Q/ u) k2 h咁多位有小小野做,轉頭返!
* P3 Q3 W& S+ [7 M3 W3 g
快d返
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。