<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-27 03:42 PM:
  S8 T/ l# n9 t
7 k% S2 J& W  Z, M. m+ T唔係呀=.="# z9 s7 g6 N5 q2 x$ w
係你次次上黎都好熱鬧,冇時間問@@"
, O  h+ k3 o" M! p$ L. W  x4 L
Originally posted by joebar at 2005-6-27 15:38:3 z$ w0 b  G1 W8 ^
不過早幾日晌屋企搞party~: p* L7 k* Z: U
好衰唔衰比枝燒烤叉插親隻右手(手掌)~
. [  v7 ^/ N3 E5 n8 |( t$ ~* c仲要比fd 串話係聖傷=.="
! L. k% `7 C0 @3 G
咩事咁激動呀??
Originally posted by stone86 at 2005-6-26 07:41 PM:
- }0 |3 V! K0 _& R
) H6 p/ O/ v- ^( t4 x# L
0 w, h1 g4 y7 P
" G* g) Y$ x, L1 z! j唔係好傷呀
+ ]( P; F) E: P/ u9 p
* h% _: R+ V, x& [5 X% x- s- @
ok啦......個手掌開左個窿囉
看貼不回, 發言灌水, 小白至此, 永逐版區
Originally posted by xthmkn at 2005-6-27 15:43:9 k3 E6 L  ]9 Q' B" B
8 m; h) h. S3 y3 n, q. U
7 w, s, c" |' u+ C# _/ }係呀,你岩岩上黎果幾日,我又唔係到.....
, ~+ _: s5 ?% H9 X3 u" W6 Q% nso,見到你頭像,咪叫你狗仔囉@@"
Originally posted by joebar at 2005-6-27 03:43 PM:; C7 q& L  C. }" Y5 a
8 u6 F. d, {4 N. ^9 v3 c

3 k) q: x( R8 q0 r& fok啦......個手掌開左個窿囉
6 O1 [+ u* g  S+ S' N嘩~好慘啊
【icon小偷™】
Originally posted by joebar at 2005-6-27 03:43 PM:
* y4 T- m, r0 U8 x8 @  D) q3 B" R
1 o5 u; r  S4 P0 H# x0 {, n
1 ~; I- K: S4 S, P9 [- r" Uok啦......個手掌開左個窿囉
1 H, B+ Z! c9 M$ K/ F$ b$ D1 Q
我試個比人用剪手插落隻手度..唔係好深 但都好痛 -.-
要行開一陣
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-27 03:44 PM:
+ \, l# m+ y# f/ w6 a  L1 t
8 M* K  [4 a+ w係呀,你岩岩上黎果幾日,我又唔係到.....( b- k5 C$ f4 p# N+ v
so,見到你頭像,咪叫你狗仔囉@@"
7 P$ B0 [* q" M" c" p- - 踢波班友仔叫我威狗架
行開一陣先~
看貼不回, 發言灌水, 小白至此, 永逐版區
Originally posted by joebar at 2005-6-27 15:43:
. W" k. H9 s9 f* A" @7 a4 Z) Y) o( X  L8 x" C/ V& J' x
& J3 s. j9 J( Q, i* f7 w
ok啦......個手掌開左個窿囉
+ W# v  F% R# B5 k1 R: z- g( w& e....=.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。