<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by invisible at 2005-6-27 19:08:
! T1 S5 a' G/ @$ r& i
* a1 K8 z0 d( Q1 ]+ M無啊,蝕左tim
5 X' R' G4 A: a9 u; t& V! s我不知幾想請佢地一齊食飯, }. f7 R( x) z/ l+ k0 u
點都要多謝佢地俾位我上
- u$ W0 F9 K0 X7 N: `4 q2 i5 ?
佢地得唔得呀?? 10分full
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-26 11:08 PM:
, R& a  u& `1 G( B7 p9 `6 d& v. u5 W3 z& o+ m
so the girl speak it
# e5 I: A$ f* j# t+ ?  e

* n1 `% Y0 W+ D7 g9 E. W其實佢地都唔知幾勁(只限牌子名), 有d唔知德文定法文佢地都講得出1 F0 [0 z: X7 |$ V& z3 o6 [: {9 Y
看貼不回, 發言灌水, 小白至此, 永逐版區
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-27 07:10 PM:
, ]9 _. U8 g* t; T! p8 F8 ~& @( H+ C3 U$ ^& X9 Q
佢地得唔得呀?? 10分full
$ K% {0 m' x2 t9 k) f1 x$ O你講樣定係成積先??
Originally posted by invisible at 2005-6-27 19:10:
! i4 l7 F" q. D4 J* k+ B- F# b4 x* l8 _" L8 o
你講樣定係成積先??
6 g, E5 i2 V9 `5 W" j
更係樣啦
Originally posted by joebar at 2005-6-27 19:10:
" k8 ]* M* i7 e9 w  K6 ?' O: B
* P7 o% c+ p! ?. _9 h) b, S- Z( n' \$ z* d3 z8 n
其實佢地都唔知幾勁(只限牌子名), 有d唔知德文定法文佢地都講得出1 V# J9 l4 m% p4 @* r3 o; ?, p! G
! ?1 d5 M. J. k/ Q% ^" V, c' T
你隻眼好鬼喎@@"
Originally posted by invisible at 2005-6-26 11:10 PM:) F# b9 s' s" ]/ R9 k0 Q
7 v4 Z; y# w* d  E4 m) M
你講樣定係成積先??
4 h  w* z. t1 l7 ?. s# ~
7 T3 \8 L- y3 |. y成績係唔會有人理ga~~~理得讀書讀到識飛丫~~:cool:
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-27 07:11 PM:
, Q1 a( m7 t  l& Z, J
, q- v8 [1 ^9 T更係樣啦
+ S# G( @7 \& t
唔好提喇0 ?. H8 E/ H; j
我驚你地見到之後今晚食唔落飯- `$ X& ~2 M2 e3 f5 Z+ `
我都係為左oral先同佢地講野( m" d! O7 ~8 K) u
難為我喇
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-26 11:12 PM:
# E: \7 m; n7 x7 t" A5 Z1 S# w! ^- z9 j0 }# W# l
你隻眼好鬼喎@@"
. l! Y# {) r3 D; S$ V

4 }  a, a/ H- F% R0 E依隻眼咪傳說中ga "C眼" 囉~~~
Originally posted by invisible at 2005-6-27 19:13:6 J* r1 A: b; L1 U+ s  K: e

7 n2 u5 z: o  N% d唔好提喇3 E- O& E6 N5 n: r( a6 \6 p
我驚你地見到之後今晚食唔落飯
8 n' [6 n& Y. {; S- X+ H: Q我都係為左oral先同佢地講野5 `! }' x8 {) \! w8 ?
難為我喇
& A( O. C5 x) E' c0 g
福!
Originally posted by joebar at 2005-6-27 19:14:+ y1 E  e8 w7 X% v, O
依隻眼咪傳說中ga "C眼" 囉~~~
( D' L4 O, e7 f% D3 l5 w! e) X
icic^^"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。